Kalbim Ege'de Kaldı Zeliş (Oya Unustası) Kimdir

- Reklamlar -

kalbim-egede-kaldi-zelis-oya-unustasi-kimdir
Kalbim Ege'de Kaldı Zeliş Kimdir
Kanal D ekranlarında başlayacak olan 2015 yeni sezon yaz dizilerinden bir tanesi de Kalbim Ege'de Kaldı dizisi olacak ve yakın zaman da ekranlarda seyircisi ile buluşarak yayınlanmaya başlayacak. Oya Unustası dizide Zeliş karakterini canlandırıyor. Sevenlerinin karşısına yeni dizisi olan Kalbim Ege'de Kaldı dizi ile çıkıyor.

Kalbim Ege'de Kaldı dizisinin yapımcılığını Limon Yapım üstlenirken yönetmen koltuğunda oturan isim ise Ömer Uğur ve Eray Koçak oluyor.Kalbim Ege'de Kaldı dizisinin senaryosunu yazan başarılı senarist Gül Abus Semerci olacak. Bu yaza damga vurmaya hazırlanan dizi yaz aylarında seyircinin dikkatini çekecek diziler arasında gösteriliyor.

Hem konusu hemde oyuncu kadrosu ile ekranlarda yerini alacak olan Kalbim Ege'de Kaldı dizisinin yayın günü ve tarihi henüz kesinlik kazanmış değil fakat gelen bilgilere göre dizi çok yakın zamanda ekranlarda olacak.

Kalbim Ege'de Kadı Zeliş 
Kanal D ekranlarında başlayacak olan Kalbim Ege'de Kaldı dizisinin başarılı isimlerinden birisi olan Oya Unustası dizide canlandırdığı Zeliş karakteri ile gözleri üzerine çevirmeyi başardı. Dizide Mustafa karakterini canlandıran Alper Saldıran ile birlikte bu dizide baş rol alıyor.

Oya Unustası Kimdir
1988 İstanbul doğumlu olan başarılı ve güzel oyuncu Oya Unustası eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Flüt Bölümünde tamamlayarak mezun olmuştur. Müzik ile içli dışlı olan sevilen oyuncu dans etmeyi ve flüt çalmayı seviyor. Aynı zamanda Oya Unustası oyunculuk dersleri alarak oyunculuk yeteneğini ve tecrübesini geliştiriyor.

Doğum Tarihi : 1988
Yaşı : 26
Doğum Yeri : İstanbul
Burcu : Koç
Boyu : 173 cm
Kilosu : 50 kg
Göz Rengi : Kahverengi
Eğitim : Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi

Oya Unustası Rol aldığı Diziler
İzmir Çetesi
Sevdaluk
Beyaz Karanfil
Kalbim Ege’de Kaldı

Kalbim Ege'de Kaldı Dizisi Oyuncuları
Alper Saldıran (Mustafa)
Oya Unustası (Zeliş)
Eren Hacısalihoğlu (Yaman)
Celile Toyon (Iraz Nene)
Şerif Erol (Osman Gıpgıp)
Aslı Omağ (Hatice Gıpgıp)
Şebnem Doğruer (Emine Kürük)
Serhat Özcan (Ali Kürük)
Süha Çağrıcı (Hakan Gıpgıp)
Nehir Akkoç (Meryem Gıpgıp)
Lemi Filozof (Cabbar Gıpgıp)








dizi, biyografi,kalbim egede kaldı,zeliş,oya unustası,kalbim ege'de kaldı zeliş kimdir,kalbim egede kaldı zeliş gerçekte kimdir,kalbim egede kaldı dizi oyuncuları,kalbim egede kaldı zeliş gerçekte kimdir,oya unustası biyografi,oya unustası kalbim egede kaldı dizisi,zeliş kalbim egede kaldı dizisi,kanal d dizileri,kalbim egede kaldı zeliş kimdir kaç yaşında boy kilo

- Reklamlar -
Kalbim Ege'de Kaldı Zeliş (Oya Unustası) Kimdir Reviewed by Sözlerine Bak on 16:17 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.