Kırgın Çiçekler Dizisi Serkan (Mehmet Aykaç) Kimdir

- Reklamlar -

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİ
Bu sezon ekranlarda yeni başlayacak olan diziler izleyici tarafından merak ediliyor ve heyecanla bekleniyor. Bütün televizyon kanallarının yeni dizilerini görücüye çıkardığı bu günlerde hangi dizi daha etkili olacak ve ekranlarda kalıcı olarak yayın hayatına devam edecek merak ediliyor. Atv ekranlarının ise yeni dizilerinden bir tanesi Kırgın Çiçekler dizisi 29 Haziran Pazartesi günü ekranlarda olacak ve ilk bölümü dizi sevenlerin karşısına çıkacak. Kırgın Çiçekler dizisinde Serkan karakterini canlandıran Mehmet Aykaç dizide dikkat çeken oyuncular arasında yerini alıyor.

Atv ekranlarının yeni dizilerinden olan Kırgın Çiçekler dizisi ilk bölümü ne zaman yayınlanacak henüz belli değil. Bu sezonun çoğu dizisinin yayın tarihleri henüz belli olmazken kanalları ve oyuncu kadroları kesinleşmiş durumda. 2015 yeni başlayacak olan diziler arasında yerini alan Kırgın Çiçekler dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz. Kırgın Çiçekler dizisi 29 Haziran Pazartesi günü ekranlarda olacak.

Rüzgâr aileyi savurup gittiğinde geriye kırgın çiçekler kalır sloganı ile ekranlara iddialı bir giriş yapan ve seyirci tarafından merakla beklenen diziler arasında yer alan Kırgın Çiçekler dizisi hem konusu hemde oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizinin yapımcılığını NTC MEDYA üstleniyor.

Kırgın Çiçekler Dizisi Serkan (Mehmet Aykaç) Kimdir
25 Nisan 1992 Hatay/Erzin doğumlu olan yakışıklı oyuncu Mehmet Aykaç Kırgın Çiçekler dizisinde Serkan karakteri ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Daha önce Sil Baştan adlı dizide Mete karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu kısa sürede adını duyurmuş ve hayran kitlesini oluşturmuştur. Mehmet Aykaç Kırgın Çiçekler dizisi Serkan karakteri ile ekranlarda yerini alacak ilk bölüm bu akşam.
Başarılı oyuncu Mehmet Aykaç şuan İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera ve Koro Şarkıcılığı Bölümü’nde eğitimine devam etmektedir. Müzik ile yakından ilgili olan Mehmet Aykaç lise yıllarında ödüller almıştır. O Ses Türkiye yarışmasına da katılmıştır. Keman ve gitar çalabilen başarılı oyuncu Körfez İstanbul Spor'da futbol oynamıştır. İlk oyunculuk deneyimini Trt1 ekranlarında yayınlanan  Eski Hikaye adlı dizi ile yapan oyuncu daha sonra Sil Baştan adlı dizide rol almıştır son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde Serkan rolü ile ekranlarda oluyor.

Mehmet Aykaç Yaşı : 22
Mehmet Aykaç Nereli : Hatay
Mehmet Aykaç Boyu : 1,75
Mehmet Aykaç Kilosu : 70
Mehmet Aykaç Saç Rengi : Sarı
Mehmet Aykaç Göz Rengi : Ela

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİ OYUNCU KADROSU
Trt1 ekranlarında 29 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan Kırgın Çiçekler dizisi başarılı oyuncu kadrosu ile sezonun en iddialı dizilerinden olmaya aday. Bu akşam Kırgın Çiçekler dizisi ilk bölümü ile ekranlarda yerini alacak.

Kırgın Çiçekler Dizisi Oyuncuları 

Kırgın Çiçekler Songül Kimdir, Kaç Yaşında Boy ve Kilo

Kırgın Çiçekler Meral Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo

Kırgın Çiçekler Eylül Kimdir, Boy Kilo, Kaç Yaşında Fotoğrafları

Kırgın Çiçekler Feride - İpek Karapınar Kimdir

Kırgın Çiçekler Dizisi Serkan Fotoğrafları
Mehmet Aykaç Fotoğrafları


- Reklamlar -
Kırgın Çiçekler Dizisi Serkan (Mehmet Aykaç) Kimdir Reviewed by Sözlerine Bak on 16:36 Rating: 5

2 yorum:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.