Göbek Eritme Egzersizleri, Göbek Nasıl Eritilir

- Reklamlar -

Göbek Eritme Egzersizleri, Göbek Nasıl Eritilir 
Tüm hanımların hatta beylerin bile en büyük problemlerinden biri değil midir sarkmış ve şişmiş bir göbek. ''Evet'' dediğinizi duyar gibi olduk... En çok yaz aylarında daha da büyük bir sıkıntı olarak karşımıza çıkan bu göbek eritme sorunu kış aylarında da kabus olmaya devam ediyor. Ne yapılırsa yapılsın bir türlü erimeyen o göbekler nasıl eritilecek ne yapılması gerekiyor birlikte inceleyeceğiz.

Modanın değişmesi ve pantolonların bellerinin yukarı alınması ile hanımlar ve genç kızlar artık göbek eritme olayına daha da bir yoğunlaşmış durumdalar. Düzgün bir vücut yağsız bölgeler herkesin hayali kimisi bunu hırs edinip spor salonlarında ter dökmeye başladı kimisi ise evde göbek eritme hareketleri hakkında bilgi toplamaya çalışıyor.

1 - Crisscross Hareketi - Karın Egzersizleri 
Sırt üstü uzanın. Eller başın arkasında, vücudun üst kısmını kürek kemiğinin alt ucuna kadar yerden kaldırın.Bacakları kalça çizgisinde yukarı kaldırın ve masa pozisyonu alın.Nefes alırken dirsekleri açık tutarak gövdeyi çapraz içeri döndürün.Döndürdüğünüz tarafın bacağı dizden bükülü kalsın, diğerini uzatın.

2 - Timsah Hareketi - Karın Egzersizleri 
Yerde ayak uçlarınızın ve ellerinizin üzerinde düz durarak durun. Önce sağ dizinizi sağ dirseğinize değdirin sonra sağ ayağı yerine koyup sol dizinizi sol dirseğinize değdirin. Seri bir şekilde bu hareketleri sırayla yapın.



3 - Plank Hareketi - Karın Egzersizleri
Kolunuzun dirsek ile el arasında kalan ön kol bölümünü yere uzatın. Bir nevi şınav pozisyonu diyebiliriz ve karnınızı sıkın gerildiğini hissedin. 20 saniye bu pozisyonu bozmadan bekleyin. Karnınızın gerildiğini hissedeceksiniz. Plank hareketini 3 set tekrar edebilirsiniz.


göbek eritme hareketleri,evde göbek eritme,göbek nasıl eritilir,göbek egzersizleri,karın kası yapma,karın eritme,göbek yağı eritme,göbek nasıl eritilir
- Reklamlar -
Göbek Eritme Egzersizleri, Göbek Nasıl Eritilir Reviewed by Sözlerine Bak on 10:48 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.