Kara Sevda Dizisi Asu Kimdir Boy Kilo Yaş

- Reklamlar -

Kara Sevda Dizisi Asu Kimdir Boy Kilo Yaş 
Ekranların yeni dizilerinden birisi olan ve ilk bölümü heyecanla beklenen Kara Sevda dizisi bu akşam yani 14 Ekim Çarşamba günü ilk bölümü ile başlıyor. Bu sezonun en iddialı dizilerinden birisi olan bu dizi hem oyuncuları hemde konusu ile dikkat çekti. Baş rollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül rol alıyor. Birbirine yakıştırılan iki çift bu dizide birlikte rol alacaklar. Kara Sevda dizisinde Asu karakterini canlandıran Melisa Aslı Pamuk ilk bölümde dikkat çekecek isimlerden. Seyirci ise Kara Sevda dizisi Asu kimdir kaç yaşında gibi soruların yanıtlarını merak ettiler.

Birbirlerine son derece uzak hayatlar yaşayan Nihan ve Kemal, bu mucizevi aşkta birleşirler, denk olurlar. Birbirlerine sonsuzluk yemini ettiklerinde ise, hayatın böyle bir denkliğe izin vermediğini, ikisi de acı bir şekilde öğrenirler. Bir gecede değişen hayatları, Kemal'i uzaklara, Zonguldak'a savurur. Nihan'ı ise, yaptığı bir seçimin kollarına. Dizide dikkat çeken isimlerden birisi de Asu karakterini canlandıran Melisa Aslı Pamuk oldu.

Melisa Aslı Pamuk Kimdir
Kara Sevda Dizisi Asu Kimdir 
2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve L'Oréal Paris sponsorluğunda FOX TV'de yayınlanan ve finali 3 Haziran 2011'de İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Miss Turkey 2011 tacını bir önceki yılın birincisi Gizem Memiç'ten alan ve aday numarası 10 olan Pamuk, organizasyonun yeni aldığı format değişikliği kararı ile Türkiye'yi 2011 yılının eylül ayında Brezilya'nın São Paulo şehrinde düzenlenecek olan Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)'te temsil etmiştir. Ayrıca kendisi 2009 yılında Best Model of Turkey (Türkiye'nin en iyi mankeni) adlı yarışmada Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını elde etmiştir.

Doğum Tarihi: 14.04.1991
Boy: 1.76
Kilo: 58
Ölçüler: 85-62-90
Eğitim: Lisans
Yabancı Dil: İngilizce - Almanca - Flemenkçe
Şehir: İstanbul

İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda'da Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimine başlamıştır ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur. 1,76 cm boyunda ve 58 kg olan Pamuk, 85-62-90 vücut ölçülerine sahiptir. Modelliğe on dört[1] yaşında iken başlamıştır.



kara sevda dizisi asu kimdir,kara sevda asu fotoğrafları,kara sevda dizisi oyuncuları,melisa aslı pamuk kimdir,melisa pamuk,kara sevda asu gerçekte kimdir,kara sevda dizisi asu gerçek adı ne,kara sevda dizisi asunun adı ne,au fotoğrafları,kara sevda
- Reklamlar -
Kara Sevda Dizisi Asu Kimdir Boy Kilo Yaş Reviewed by Sözlerine Bak on 17:51 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.