Kısmetse Olur Eser West Kimdir

- Reklamlar -

Kısmetse Olur Eser West Kimdir
Ekranların yeni yarışmalarından birisi olan Kısmetse Olur programında damat adayı Eser West kimdir Eser West kaç yaşında gibi sorularınızın cevabı için bu haberi hazırladık. Kısmetse Olur programı yarışmacısı Eser West gerçekte ne iş yapıyor, kaç yaşında? sorularının detaylarını haberimizde bulabileceksiniz. Yakışıklılığı ile dikkat çeken Eser West yarışmanın iddialı yarışmacılarından birisi olarak rekabet ediyor.

Kısmetse olur yarışmasında ki Amerikalı damat adayı olarak anılan yakışıklı yarışmacı Eser West sonradan yarışmaya dahil olan isimlerden birisi. Kanal D ekranlarında Seda Akgül sunumuyla hafta içi her gün 12:45'te yayınlanıyor.25 yaşındaki genç yarışmacı Eser West; siyah gözlere sahip  ve 1.70 cm uzunluğunda ve üniversite mezunudur. Kova burcu olan Eser West; programda kalıcı olması bekleniyor. Gelin adayları kendi aralarında bu isme odaklanırken damat adayları ise yarışmacı hakkında ilk yorumlarını yaparak fikirlerini dile getirdiler.

ESER WEST
Yaşı : 25
Eğitim durumu : La guardia community college
Meslek : İngilizce Öğretmeni
Memleket: Newyork
Yaşadığı Yer : İstanbul
Göz rengi: Kahverengi
Boy: 1.88
Kilo: 88
Burç: Kova

İngilizce öğretmenliği yapan ve 25 yaşında olan Eser West en etkili isimlerden biri olarak yarışmanın sonuna kadar kalabileceği tahmin ediliyor. Şive olarak ingilizce öğretmeni olduğunu ve hayatının büyük bölümünün yurt dışında geçirdiğini oldukça belli eden yarışmacı gelin adayları tarafından takip edilen ve beğenilen isimler arasında. Dövme yaptırmayı seven ve vücudunda birden fazla dövme bulunan Eser bu konuda ilgisinin fazla olduğunu söylüyor.

kısmetse olur, eser west kimdir, eser west nereli,eser west kimdir,eser vest nererli,eser west kaç yaşında

- Reklamlar -
Kısmetse Olur Eser West Kimdir Reviewed by Sözlerine Bak on 21:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.