Oyumu Hangi Okulda Kullanacağım,Nerede Oy Kullanacağım 2015

- Reklamlar -

Nerede Oy Kullanacağım, Sandık Sorgulma
Türkiye yaklaşan 1 Kasım Genel Seçimlerine odaklanmış durumda. Koalisyonun kurulamaması üzerine vatandaş tekrar sandığa gidecek ve oyunu kullanacak. Oy kullanma işlemi 1 Kasım Pazar günü yapılacak. Gündemin terör olayları ve verilen şehit sayısı bir taraftan ülkenin farklı yerlerinde patlayan canlı bombalar ile ölen vatandaşlar bir taraftan ülkeyi yasa boğdu. Ankara patlayan canlı bomba 95 kişinin ölümüne sebep oldu ve ülke 3 gün yas ilan etti.

Tüm bu sıcak gündemden nasıl bir oy sonuçları çıkacak vatandaş ve parti yetkilileri merak ediyor. Seçime giren partiler mitinglerini ve seçim çalışmalarına başladı ve devam ettiriyor. Halk nerede oy kullanacağını merak ediyor. Hangi sandıkta oy kullanacağım, oyum nerede çıktı, oy kullanma yeri öğrenme gibi sorular merak edildi. Bu haberimizde 1 Kasım Pazar günü hangi okulda oy kullanacağım sorusunun yanıtını bulabilirsiniz.

Oyumu Hangi Okulda Kullanacağım ? 1 Kasım 2015 Seçmen Sorgulama
Aşağıdaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz...

SANDIK SORGULAMA >>>>

Yukarıdaki bağlantıdan Nüfusa Kayıtlı İl kısmından nereye kayıtlı iseniz onu girin. Daha sonra hemen altında yer alan T.C Kimlik No yerine kimlik numaranızı girin. Onunda altında yer alan Nüfusa Kayıtlı Olduğu Sıra No yerine kimliğinizin arka kısmında bulunan sıra no'yu girin.
Resimde görülen doğrulama kodunu aynen gördüğünüz gibi girin ve sorgula kısmına basın tıklayın.

Android Telefonunuzdan Seçmen Sorgulaman İsterseniz
Google Play Seçmen Sorgulama Uygulaması

İOS Telefonunuzdan Seçmen Sorgulaman İsterseniz
iTunes Seçmen Sorgulama Uygulaması 




nerede oy kullanacagim 2015, hangi sandıkta oy kullanacagim, 2015, chp hangi sandıkta oy kullanacagim, bu sene oyumu hangi sandıkta kullanacağım, 2015 hangi sandık oy kullanacağım, 2015 nerde oy kullanacağım, ailem nerede oy kullanacak 2015, babam nerde oy kullanacak 2015, tc ile oy kullanma yeri öğren, isimle nerde oy kullanacağını öğren 2015, 2015 genel seçimleri sandık sorgulama, 2015 ysk gov tr sandık sorgulama
- Reklamlar -
Oyumu Hangi Okulda Kullanacağım,Nerede Oy Kullanacağım 2015 Reviewed by Sözlerine Bak on 17:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.