Bilyoner Para Yatırma ve Para Çekme İşlemleri Nasıl Yapılır

- Reklamlar -

Bilyoner Para Yatırma ve Para Çekme İşlemleri Nasıl Yapılır
Milyonlarca kişinin online olarak bahis oynadığı sitelerden birisi olan Bilyoner kullanıcılarına hizmet vermeye devam ediyor. Kullanıcılar ise bilyoner hesabımda para çekme ve para yatırma işlemlerini nasıl yapabilirim gibi sorularına cevap bulma yönünde sıkıntı yaşıyorlar. Bu haberimizde sizlere bilyoner hesabınızdaki parayı nasıl banka hesabınıza atarsınız yada nasıl para yatırırsınız bu bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bilyoner.com'a para yatırmak çok kolay!
Üye olduktan sonra ister çalıştığınız bankanın alternatif kanallarından birini kullanarak, isterseniz ön ödemeli cep telefonu hattınızdan en az 1 TL olmak üzere ödeme yapabilirsiniz. Bilyoner.com hesabınıza Kredi Kartı ile ödeme yapılamamaktadır.Eğer anlaşmalı olduğumuz bankalardan biriyle çalışmıyorsanız, çalıştığınız bankadan Bilyoner İnteraktif Hizmetler A.Ş. Yapı ve Kredi Bankası TR84 0006 7010 0000 0070 7815 23 IBAN bilgisini kullanarak Bilyoner üye numaranızla EFT yapabilirsiniz.

Bilyoner.com hesabıma nasıl para yatırabilirim?
Bilyoner.com hesabınıza anlaşmalı bankalarımızın alternatif ödeme kanallarından birini kullanarak ya da Mobil kanallar aracılığı ile para transferi yapabilirsiniz. Kanallar ve nasıl para yatırılacağı ile ilgili detaylı bilgi almak için lütfen Para Yatır sayfamızı ziyaret ediniz.

Bilyoner.com hesabımdaki parayı nasıl çekebilirim?
Bilyoner.com'a üye numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra, ana sayfada yer alan Para Çek bölümüne tıklayarak Bilyoner hesabınızdan banka hesabınıza para aktarabilirsiniz.

Hesabımdaki tutarın ne kadarını çekebilirim?
Hesabınızdan "Çekilebilir Tutar" alanında belirtilen tutar kadar para çekme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Banka transferleriniz ve şans oyunlarından kazandığınız tutarlar hesabınıza çekilebilir tutar olarak yatırılmaktadır. Mobil ödeme ile Bilyoner hesabınıza aktardığınız tutarlar ve çeşitli kampanyalarımız kapsamında kazandığınız hediye TL'ler hesabınıza çekilemeyen tutar olarak yatırılmaktadır.

Bilyoner.com hesabımdan banka hesabıma yaptığım para transferi gerçekleşmedi!
Banka hesap bilgileriniz hatalı olabilir. Konuyla ilgili olarak inceleme yapılabilmesi için "Bize Yazın" linkini tıklayak ya da (0212) 473 75 73 numaralı Bilyoner.com Müşteri Hizmetleri'ni arayarak konuyu iletmeniz gerekmektedir.

ATM Kartsız işlem ile para transferi yapabilir miyim?
Anlaşmalı olduğumuz bazı bankaların ATM kartsız işlem menüsünü kullanarak Bilyoner.com hesabınıza para transferi yapabilirsiniz. Kartsız işlem ile yapılan para transferleri "Çekilemeyen TL" olarak üye hesaplarına aktarılacaktır. Kartsız işlem ile para transferi yapabileceğiniz bankalara "Anlaşmalı Bankalar" bölümünden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: www.bilyoner.com


bilyoner,para yatırma,para çekme,mobil ödeme,bilyoner para çekme,bilyoner para yatırma,işlemleri nasıl yapılır,bilyoner hesabıma para yatırma,bilyonere nasıl para yatırabilirim,bilyoner de ki parammı nasıl çekerim,bilyoner para işlemleri nasıl yapılıyor
- Reklamlar -
Bilyoner Para Yatırma ve Para Çekme İşlemleri Nasıl Yapılır Reviewed by Sözlerine Bak on 11:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.