Evrim Akın Kimdir, Boy Kilo Fotoğraflar

- Reklamlar -

Evrim Akın Kimdir, Boy Kilo Fotoğraflar
Ekranlarda Evrim Akın ile Ev Kuşu adlı program ile gönüllere taht kuran güzel oyuncu ve sunucu Evrim Akın hakkında detaylı bilgileri sizler için bir araya getirdik. Programı izleyen seyirci Evrim Akın nereli kaç yaşında ve boyu kilosu gibi soruları merak etti. Sevilen ünlülerin evlerine konuk olarak olup hoş sohbetler gerçekleştiriliyor. Yemekler yeniliyor ve ziyaret edilen ünlünin günlük yaşantısı, özel hayatı mercek altına alınarak bir misafirlik gerçekleştiriliyor. Ekran başında ki seyirci genelde bayan seyirciler programı yakından takip ediyorlar.

Bir çok dizi ve filmde rol alan hem oyuncu hem sunu olan Evrim Akın adını sıkça duyduğumuz ve başarılı projelerde ismi geçen bir isimdir. Akın ailesinden olan ve ünlü şair Gülten Akın'ın akrabası olan tiyatro ve sinema oyuncusu olan başarılı isim Ev Kuşu adlı programda sunuculuk yapıyor. Sempatik halleri ve başarılı sunuculuğu ile ekranlarda sevenlerinin karşısında çıkıyor.

Evrim Akın Kimdir
Ekranlarda dizlerde beyaz perde de ise sinema filmlerinde gördüğümüz isim Evrim Akın şimdiler de Ev Kuşu adlı programda sunuculuk yapmakta. Bunun dışında tiyatro oyunlarında da sahne alan başarılı isim oyunculuk adına bir çok başarıda bulunmuştur. 17 yaşında babasını kaybeden oyuncu ilk olarak İzmir Belediyesi'nde kursiyer olarak ilk oyunculuk yıllarına adım atmıştır.

Yaş : 36
Boy : 1.59
Kilo : 52  
Doğum Yeri : Ankara
Burcu : İkizler
Saç Rengi : Siyah
Göz Rengi : Ela

Evrim Akın İle Ev Kuşu Başvuru Formu > > > 

Adını en çok duyurduğu dizilerden birisi olan Avrupa Yakası adlı dizide hem adını geniş kitlelere duyurmuş hemde kendisi adına büyük bir oyunculuk sergilemiştir. 17 Haziran 1979 yılında Ankar'da doğmuştur. Bir çok dizide rol alarak Türk seyircisine kendisini sevdirmiştir. Çok uzun yıllar önce ise İbo Show'da çeşitli skeçlerde rol almıştır.



evrim akın,ev kuşu,evrim akın kimdir,evrim akın kaç yaşında,evrim akın boyu,evrim akın kilo,evrim akın nereli,evrim akın ile ev kuşu,evrim akın yaşı
- Reklamlar -
Evrim Akın Kimdir, Boy Kilo Fotoğraflar Reviewed by Sözlerine Bak on 23:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.