Kısmetse Olur 24 Kasım Salı Neler Oldu

- Reklamlar -

Kısmetse Olur 24 Kasım Salı Neler Oldu

Kanal D ekranlarının en sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur 24 Kasım Salı yine yeni bölümü ile seyirci karşına çıkıyor. Her anı farklı bir olay olan yarışmada yeni gelen yarışmacılarla birlikte iddialı bir gün geçiriyorlar. Kısmetse Olur bugün neler oldu gibi merak ettiğiniz konuları her zaman olduğu gibi bizden öğreneceksiniz. Kısmetse Olur yeni bölümünün özet bilgileri ve tüm detayları bizde olacak. Geçtiğimiz hafta geri gelen Eser ile Dani tekrardan yarışmada ki varlıklarını sürdürmeye devam ediyorlar.  Kimlerle aşk yaşayacaklar ve kimlerle kırmızı odada görüşecekler yeni bölümlerde göreceğiz.

Bugün Kısmetse Olur yarışmasında neler olacak ve hangi tartışmalar yaşanacak hep birlikte izleyerek göreceğiz. Kırmızı odaya kim kimi çağıracak ve kırmızı odada neler konuşuldu diye merak edenler yine bizi okuyarak bu soruların cevaplarını bulacak. 24 Kasım Salı Kısmetse Olur yeni bölümü bugün 12:45'te ekranlarda olacak bizde izleyemeyenler ve internetten takip edenler için bu haberimizde olayları detaylı anlatacağız.

KISMETSE OLUR 24 KASIM NELER YAŞANDI ?

Detaylar yarışma saatinde burada olacak...



Her bölümü ile gündeme oturan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasında yer aldı. İlk bölümlerinde bu kadar çok beğenilmeyen yarışma artık daha fazla izleniyor bunun sebebi ise formatının diğer evlilik programından farklı olmasıdır. Çünkü farklı bir formatı olan Kısmetse Olur programı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.

 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.


kısmetse olur,24 kasım salı,neler oldu,özet, kırmızı odaya kim kimi çağırdı,kısmetse olur yeni bölüm,salı günü neler oldu,kısmetse olur 24 kasım salı
- Reklamlar -
Kısmetse Olur 24 Kasım Salı Neler Oldu Reviewed by Sözlerine Bak on 08:51 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.