Kısmetse Olur Nurçin Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo

- Reklamlar -

Kısmetse Olur Nurçin Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur Nurçin hakkında sizlere detaylı bilgiler vereceğiz. 5 Aralık Cumartesi elemeden sonra yeni gelen isim olan ve yarışmaya dahil olup bir anca tanışmaya başlayan Nurçin nereli kaç yaşında gibi soruların yanıtları bu haberimizde bulabilirsiniz. Haftanın finalinde yarışmacılar kendi aralarında yaptıkları oylama ile gidecek olan ismi belirlediler ve ardından ise Kısmetse Olur bu haftanın yeni gelen yarışmacısı belli oldu.

Nurçin eve girer girmez erkekler ve kızlar odası ile görüşmelere başladı kendisini tanıtarak yarışmaya dahil odu. Önümüzde ki günlerde kiminle aşk yaşayacağını ve ters düşeceğini ise hep birlikte izleyerek göreceğiz. Gelinler evinde gelinler eve altı kişi girdi Melis eve gelmedi neden gelmediğini bilmeyen yarışmacılar ise neden gelmediğini merak ettiler. Dün başlayan Melis ve Erdem aşkı bugün Melis'in eve gelmemesine sebep mi oldu? Erdem dünkü konuşmada Cansel ile ne olursa olsun ben Melis'e yönelirdim demesi evin yeni gündemi oldu çünkü Cansel, Erdem'i bırakıp Eser'e gittiği için çok fazla tepki almıştı. Cansel ne kadar doğru bir karar verdiğini açıkladı ve yarışmacı arkadaşları ona destek verdi. Melis rahatsızlığından dolayı eve geç geldi.

Kısmetse Olur Nurçin Kimdir 
Bu hafta elemenin ardında Kısmetse Olur yarışmasına yeni katılan isim Nurçin oldu. Bir anda ilgileri üzerine toplayan yarışmacı diğer kişiler ile konuşmaya ve kendisini tanıtmaya başladı. Aşağıda kendisi hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Yaş : 28
Boy : 1,68
Kilo : 58
Eğitim : Üniversite Mezunu
Meslek: Seramik Sanatçısı
Doğum Yeri : İzmir
Göz Rengi: Kahverengi
Burç: Kova



kısmetse olur nurçin kimdir,nurçin kaç yaşında,kısmetse olur yeni gelen yarışmacı,kısmetse olur nurçin nereli,kısmetse olur nurçin kaç yaşında

- Reklamlar -
Kısmetse Olur Nurçin Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by Sözlerine Bak on 18:14 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.