Hanım Köylü Dizisi İlkgün (Gülsim Ali) Kimdir, Kaç Yaşında, Oynadığı Diziler

- Reklamlar -

Hanım Köylü Dizisi İlkgün Kimdir
Başrollerini Yusuf Çim ve Gülsim Ali'nin paylaştığı Hanım Köylü dizisi Pazar günü izleyici ile buluşacak. Çekimlerinin Marmaris'in doğa harikası bir köyüne yapıldığı dizi yaz dizisi olarak ekrana gelecek. Her yaz olduğu gibi bu yaz da yapımcılar Ege dizilerinde vazgeçmiyor. Bu yazın iddialı yaz dizilerinden bir olması beklenen dizinin başrol oyuncularının uyumu şimdiden çok beğenildi.

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Gülsim Ali, Hanım Köylü dizisinde İlgün karakterine hayat verecek. Dizide Yusuf Çim'in canlandıracağı Ferit karakteri ile aşk yaşayacak.

Saklıköy, doğası, atmosferi ve çok güzel kızlarıyla meşhur, cennet gibi bir yerdir. Saklıköylüler bu güzelliklerinin, dışarıdan gelecek insanlar tarafından bozulacağından hep korkarlar.
Köyün kızları dünyalar güzelidir. Köyden hiç bir kızı dışarıya vermez Saklıköylüler, eğer köyün dışından biri o bölgeden bir kızla evlenmek isterse mutlaka ‘Hanımköylü’ olup, orada yaşamak zorundadır.

İlkgün'de Saklıköy'ün en güzel kızlarından birisidir. Ferit ile internet üzerinden tanışır ve aşık olurlar. Hanım Köylü dizisinde Ferit ve İlkgün'ün komik ve romantik aşk hikayesini izleyeceğiz.

Gülsim Ali Kimdir? 
18 Şubat 1995 Bulgaristan doğumlu olan güzel yarışmacı yine Bulgaristan'da düzenlenen Süper Model yarışmasında Ford modeli seçilmiştir. Türkçe, Bulgarca, Japonca ve İngilizce olmak üzere dört dil biliyor. İlk televizyon deneyimini Hazal Kaya'nın başrolünü oynadığı Son Yaz Balkanlar dizisinde yapmıştır. Daha sonra Seddülbahir 32 Saat dizisinde hemşire rolünü canlandırmıştır.

Gülsim Ali Yaşı: 21
Gülsim Ali Kilosu: 54
Gülsim Ali Boyu: 1.76

Gülsim Ali Oynadığı Diziler
Hanım Köylü
Seddülbahir 32 Saat
Son Yaz Balkanlar

Hanım Köylü Dizisi Oyuncu Kadrosu
Yusuf Çim - Ferit Sabit
Gülsim Ali - İlkgün
Mehmet Özgür - Düzgün Bey
Ali İpin - Fikri Sabit
Toygar Avanoğlu - Koptagel
Aylin Kabasakal - Elmas
Uğur Demirpehlivan - Muhtar Emine
Selim Erdoğan - Reşat Döner
Ahmet Kayakesen
Beste Kanar
Emel Çetin
Hazal Adıyaman
Özlem Gezgin
Cihan Şimşek

Gülsim Ali Resimleri



- Reklamlar -
Hanım Köylü Dizisi İlkgün (Gülsim Ali) Kimdir, Kaç Yaşında, Oynadığı Diziler Reviewed by Sözlerine Bak on 11:01 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.