Kiralık Aşk 42. Bölüm Fragmanı, Kiralık Aşk 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı

- Reklamlar -

Kiralık Aşk 42. Bölüm Fragmanı
Başrollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun paylaştığı Kiralık Aşk dizisi 41. bölümü ile bugün ekrana geldi. 40. Bölüm finalinde Defne ve Ömer'in sahneleri izleyiciyi ekrana kitledi. Ancak bu sahneler izleyiciye tam olarak verilmedi izleyici bu sahneleri sansürlü izledi. Sansürlenen sahneler internet üzerinden izleyiciye sunuldu.

41. Bölümde Neler Oldu
Ömer ve Defne hiç olmadıkları kadar mutlular. Baş başalar ve bu anın bitmesini istemiyorlar. Planlanmadan gelişen bu buluşma ile artık çok daha yakınlar.. Ömer ve Fikret’in planladığı defile günü geldi çattı. Sude, Yasemin ve Sinan’ı öğrendi. Bakalım Sude şimdi ne yapacak?

Deniz’de Cherie ile ortaklığını bitiriyor. Yasemin’in kendisine yeni bir yatırımcı bulması lazım şimdi. Yasemin bu darboğazdan nasıl ve kiminle çıkacak ? Fikret ve Ömer nihayet yüzleşiyor... Ömer armanın Fikret’e ait olduğunu öğrenirse, Defne’nin korktuğu başına gelir mi? Mahalleye bir misafir geliyor. Sürpriz misafir ortalığı karıştıracak.

Kiralık Aşk 42. Bölümde Neler Olacak
Ömer armayı ona veren kızın Fikret olduğunu öğrenir. Ömer'in Defne'ye sen olmasaydın Fikret'le olurdum demesi Defne'yi kıskançlık krizine sokar. Ömer'de Defne'yi Selim'den kıskanır. Defile günü gelmiş çatmıştır tam barışacaklarken defile sonunda Fikret'in Ömer'in elini tutması Defne'yi şok eder.

Defne ve Ömer aralarında ki sorunları halledebilecekler mi? Fikret, Ömer ve Defne'nin arasında bir sorun olmaya devam mı edecek. Herşeyi bilen Fikret gerçekleri Ömer'e anlatacak mı?

Kiralık Aşk Oyuncu Kadrosu
Barış Arduç - Ömer
Elçin Sangu - Defne
Salih Bademci - Sinan
Sinem Öztürk - Yasemin
Melisa Şenolsun - Sude
Nergis Kumbasar - Neriman
Levent Üçgen - Necmi
Kerem Fırtına - İsmail
Onur Büyüktopçu - Koray
Sanem Yeles - Nihan
Osman Akça - Serdar


- Reklamlar -
Kiralık Aşk 42. Bölüm Fragmanı, Kiralık Aşk 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı Reviewed by Sözlerine Bak on 21:14 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.