11 Mart Kısmetse Olur Koruma Altına Alınanlar Neden Açıklanmadı

- Reklamlar -

Kısmetse Olur Dokunulmazlar Neden Açıklanmadı
Kanal D'nin sevilen programı Kısmetse Olur'da formatta yine değişiklikler oldu. Haftanın yedi günü izleyici ile buluşan programda 5 gün evde yaşananlar yayınlanıyordu. Cuma günü dokunulmazlar açıklanıyor Cumartesi Sürpriz Buluşma, Pazar günü de eleme günü ile yedi gün ekranlarda oluyordu. Programda artık sürpriz buluşma olmayacak fan buluşmaları yapılmayacak onun yerine eski yarışmacıların katıldığı Yüzleşme adında program yapılacak.

Halk Oylaması Hangi Gün Açıklanacak
Kısmetse Olur'un halk oylaması Cuma günleri açıklanıyordu. Ancak bugün halk oylaması açıklanmayacak onun yerine bugün özel bölüm verilecek. Halk oylaması ise Cumartesi günü 23:30'da açıklanacak. Kısmetse Olur'un halk oylaması bundan sonra Cumartesi günleri mi yapılacak bilinmiyor. Sürpriz buluşmalar Cumartesi günleri yapılıyordu Yüzleşme programınında Cumartesi günleri yapılması bekleniyor.

Seda Akgül'ün sunumu ile gerçekleşen programda başlayan aşkların çoğu bitti. İçeride sadece Emre ve Hazal aşk yaşıyor. Ayça ve Batuhan ise bir yola girecekler. Nur ve Semih ayrıldı, Ceyda ve Adnan ayrıldı, Cansel ve Eser ayrıldı, Melis ve Erdem ayrıldı, Mehtap ve Murat ayrıldı. Yani içeride başlayan bütün aşklar bitti yeni gelen Hazal, Emre ile sevgili oldu. Batuhan ise Ayça'yı ikna etme yolunda ilerliyor. İlerleyen haftalarda evde ki aşklarda ne olacak barışacaklar mı?

Kısmetse Olur Evinde Neler Olacak
Hazal ve Emre aşkı devam edecek, Batuhan ve Ayça birbirlerini tanıma yoluna girecekler. Cansel ve Eser yeniden barışacak, Nur ve Semih barışmayacak,  Mehtap ve Murat barışmayacak, Adnan ve Ceyda barışmayacak, Evde ki aşkların önümüzde ki haftalarda ki durumu şimdilik bu olacak gibi gözüküyor.




- Reklamlar -
11 Mart Kısmetse Olur Koruma Altına Alınanlar Neden Açıklanmadı Reviewed by Sözlerine Bak on 21:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.