İlişki Durumu Evli Dizisi Ne Zaman Başlayacak ? Oyuncular Aynı Mı Olacak

- Reklamlar -

İlişki Durumu Evli Dizisi Ne Zaman Başlayacak ? Oyuncular Aynı Mı Olacak

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve uzun süre büyük başarı ile izlenen dizilerden birisi olan İlişki Durumu Karışık dizisi bilindiği üzere final bölümü ile ekranlara veda etmişti. Şimdi ise İlişki Durumu Evli versiyonu ile tekrar yayın hayatına geri dönüyor. Ekran başında diziyi takip eden ve hayranı olan milyonlarca kişiye müjdeli haber geldi. Şimdi ise seyirci merakla İlişki Durumu Evli dizisinin ne zaman başlayacağını ve oyuncularının aynı kişiler mi olacağını merak ediyor. Bizde sizlere bu konuda merak edilenleri bir araya getirdik. İşte İlişki Durumu Evli dizisi ilk bölüm yayın tarihi ve oyuncu kadrosundan konusuna kadar detaylı bilgiler.

İlişki Durumu Evli Dizisi Ne Zaman Başlıyor ? 
Herkesin merak ettiği konulardan birisi olan dizinin başlangıç tarihi hakkında net bir tarih verilmedi fakat yapımcı Fatih Aksoy çok yakında olduğu bilgisini paylaştı. Dizi çok yakında ilk bölüm ile ekranlarda olacak.

İlişki Durumu Evli Dizisi Oyuncu Kadrosu Kimler Olacak ?
Tahmin edildiği üzere dizinin başrol oyuncuları olan Berk Oktay, Eda Ece, Seren Şirince ve Pamir Pekin yer alacak. Kadro olarak aynı olacak ve bomba gibi bölümler ile tekrardan başlayacak. İlişki Durumu Karışık dizisi yeniden mi başlıyor soruları ise bu haber ile yanıt buldu.

Show TV’de yayınlanan ve geçtiğimiz haftalarda ekrana veda eden ‘İlişki Durumu: Karışık’ dizisi oyuncuları, yapımcı Fatih Aksoy’un organize ettiği gecede bir araya geldi. Fatih Aksoy, “İlişki Durumu: Evli’ olarak devam edeceğiz” şeklinde konuştu.



- Reklamlar -
İlişki Durumu Evli Dizisi Ne Zaman Başlayacak ? Oyuncular Aynı Mı Olacak Reviewed by Sözlerine Bak on 22:10 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.