Tatlı İntikam Rüzgar (Büşra Develi) Kimdir, Kaç Yaşında, Oynadığı Diziler

- Reklamlar -

Tatlı İntikam Rüzgar Kimdir
Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın oynadığı Tatlı İntikam dizisi ilk bölümünden beri sevilerek izlenmeye devam ediyor. Küçük bütçe ve küçük bir hedef ile başlayan dizi beklenenden büyük başarı gösterdi ve Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı olan Survivor ile reytinglerde yarışır oldu. Diziye 8. bölümde 14 Mayıs Cumartesi, Rüzgar karakteri ile Büşra Develi dahil oluyor. Tatlı İntikam Rüzgar kimdir, Büşra Develi kimdir, kaç yaşında, boy kilo, biyografisi, oynadığı diziler ve daha fazlası haberimizin detayında yer almaktadır.

Dizinin bu hafta ki bölümünde Büşra Develi diziye Rüzgar karakteri ile dahil olacak. Rüzgar, Sinan'ın eskilerden kalma arkadaşıdır. Sinan üniversite yıllarında Pelin'den darbe yediği sırada yanında ki kişi Rüzgar olmuştur ve Rüzgar'ın yeri Sinan için farklıdır. Pelin, Ceyda ile savaşırken asıl rakibi Rüzgar'ı görünce ne yapacaktır.

Büşra Develi Kimdir
25 Ağustos 1993 İzmit-Kocaeli doğumlu olan güzel oyuncu Pretty Little Liars uyarlaması olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Selin karakterini canlandırarak hayatımıza girmiştir. İlköğretimin ardından ailesi ile birlikte Antalya'ya taşınmış orta öğretim ve lise eğitimini Antalya'da tamamlamıştır. Daha sonra hedefi olan oyunculuk için İstanbul'a taşınmış ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazanmak için yetenek sınavlarına girmiş ve bu okulda okumak için hak kazanmıştır.

Enbe Orkestrası & İlyas Yalçıntaş'ın İncir şarkısına çekilen klipte rol almış daha sonra Pretty Little Liars uyarlaması olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Selin karakterini canlandırmış ve ilk oyunculuk deneyimini yapmıştır. İlk oyunculuk deneyiminde böyle büyük bütçeli bir uyarlamada dikkat çeken Büşra Develi yapımcılarında dikkatinden kaçmamış. Tatlı İntikam dizisine 8. bölümde Rüzgar karakteri ile dahil olmuştur.

Büşra Develi Yaşı: 23
Büşra Develi Kilo: 52
Büşra Develi Boyu: 1,72

Büşra Develi Oynadığı Diziler
Tatlı İntikam - Rüzgar
Tatlı Küçük Yalancılar - Selin

Büşra Develi Oynadığı Klip
Enbe Orkestrası & İlyas Yalçıntaş - İncir



- Reklamlar -
Tatlı İntikam Rüzgar (Büşra Develi) Kimdir, Kaç Yaşında, Oynadığı Diziler Reviewed by Sözlerine Bak on 10:25 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.