Aşk ve Günah Nesrin Kimdir Boy Kilo - Seren Deniz Yalçın Kimdir

- Reklamlar -

Aşk ve Günah Nesrin

Günlük diziler artık her kanalda var ve izlenme oranları oldukça iyi bu günlük dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Kanal D ekranlarında bugün izleyici ile buluşacak olan Aşk ve Günah dizisi de izlenen ve sevilen dizilerden biri olacağa benziyor. Başrollerini Tekin Temel, Seren Deniz Yalçın ve Türkan Kılıç'ın paylaştığı dizi bugün izleyici ile buluşacak.

Dizide Tekin Temel, Kerim karakterini canlandıracak, Seren Deniz Yalçın, Nesrin karakterini, Türkan Kılıç ise Selda karakterini canlandıracak. Dizide İpek karakteri ile İlknur Şaşmazer'i Sinan karakteri ile de Eren Tinas'ı izleyeceğiz.

Kerim 50’li yaşlarda, evli ve üç çocuk babası olan zengin bir iş adamıdır. Önemli bir ihaleye katılacağı gün uğradığı silahlı saldırı Kerim’in hayatındaki tüm dengelerin değişmesine sebep olacaktır.
Nesrin, hayatından bıkmış mutsuz bir halde, bir kafede çalışmaktadır. Babasına açtırdığı borçlar yetmiyormuş gibi bir de sevgilisi, onun yüzünden çalıştığı kuyumcudan kolye çalınca işler iyice sarpa sarar.

Seren Deniz Yalçın Kimdir
1994 İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. Fox Tv'nin sevilen günlük dizisi olan Unutma Beni dizisinde bir sezonluk rol alan Seren Deniz Yalçın, Ayşegül karakterini canlandırmıştır.

Doğum Tarihi: 1994
Doğum Yeri: İstanbul
Boy : 1,68
Kilo: 53
Göz Rengi: Mavi
Saç Rengi: Kumral

Seren Deniz Yalçın Oynadığı Diziler
Unutma Beni - Ayşegül
Aşk ve Günah - Nesrin








aşk ve günah nesrin kimdir, aşk ve günah nesrin boy kilo, aşk ve günah nesrin daha önce hangi dizide oynadı, seren deniz yalçın kimdir, seren deniz yalçın boy kilo, 
- Reklamlar -
Aşk ve Günah Nesrin Kimdir Boy Kilo - Seren Deniz Yalçın Kimdir Reviewed by Sözlerine Bak on 14:21 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.