İşte Benim Stilim All Star Kıyafetleri 1 Eylül Salı

- Reklamlar -

İşte Benim Stilim All Star Kıyafetleri 1 Eylül Salı
Ekranların sevilen ve uzun soluklu moda yarışmalarından olan İşte Benim Stilim ekranlara geri döndü. Gerek yarışmacıları ile gerekse yaşanılan tartışmaları ile gündeme gelen yarışma İşte Benim Stilim All star 30 Ağustos Pazar akşamı ilk bölümü ile Tv8 ekranlarında başladı. Bilindiği üzere bu sezonda All Star olarak tüm sezonların en iddialı yarışmacıları ve sezon birincileri yarışıyor. Oldukça gergin ve bomba gibi başlayan yarışmada her zaman olduğu gibi tartışmalar ve rekabet hırsı eksik olmadı.

Jüri olarak ise tüm sezonlarda olan Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez koltuklarında yerlerini aldılar. Bir ara Nur Yerlitaş jüri üyeleğinden ayrılacak ve bu sezonda olmayacak gibi söylentiler çıksa da ilk bölümde bu durumun asılsız haber olduğu netleşti ve aynı jüri üyeleri ile yarışma başladı. Birbirinden güzel ve modaya kendini adamış isimler birer birer podyumda yerlerini aldılar. Her biri geçmiş dönemlerin hesaplarını açarak daha birinci bölümde tartışmaya başladılar.

Yarışmada köklü değişiklikler yapıldı. Hergün yayınlanan bölümlerde en az puan alan üç kişiden biri gala gecesi için elemeye çıkacak. Jüri üç yarışmacıdan ikisini eleme potasından kurtaracak biri elemeye cuma günü olan beş kişilik elemeye çıkacak Cuma günü jüri bu beş kişiden üç kişiyi yine kurtaracak. Ancak en kötü giyinen yarışmacı broşunu iki kez alan yarışmacı kurtarılamadan direk elemeye çıkacak. İlk gün eleme çıkan isim Ezgi Ünal oldu.

Hafta içi hergün saat 15:30'da yayınlanacak olan İşte Benim Stilim All Star yarışmasında tüm yarışmacıların günlük kıyafetlerini burada bulabilirsiniz. İşte Benim Stilim Kim Ne Giydi ? İşte Benim Stilim Kıyafetleri Kaç Lira ? gibi sorularınızın cevaplarını sizin için bir araya getiriyoruz. Tüm detayları ve işte benim stilim all star'da kullanılan takıların, ayakkabıların ve elbiselerinin fiyatlarını buradan öğrenebilirsiniz. Takip ettiğiniz yarışmacının adı ve detaylı kıyafet bilgisi aşağıdadır.

Ayşenur Balcı Kıyafeti (1 Eylül Salı)
Asker yeşili şortlu bir tulumla podyuma çıkan Ayşenur, çiçekli fuşya pembe ayakkabıları ve yine fuşya pembesi çantası ile kombinini tamamladı. Saçlarını toplu kullanan güzel yarışmacı yine iddialı pembe gözlükleri ile kombinine renk katmıştır. Tulumun fiyatı 189 , ayakkabının fiyatı 89, çantanın fiyatı 120 TL.
Nur Yerlitaş: 5 İvana Sert: 4 Kemal Doğulu: 4
Toplam Puan: 13 puan

Özden Cerrahoğlu Kıyafeti (1 Eylül Salı)
Renki çiçek desenli pantolonun üzerine fuşya kısa kol badi tercih eden güzel yarışmacı elinde pudra pembesi küçük bir çantayla podyuma çıktı, Gri stiletto ile kombinini tamamlayan yarışmacı saçlarını açık tercih etmiş. Bluzun fiyatı 99, çantanın fiyatı 49, pantalonun fiyatı 100, ayakkabının fiyatı 350 TL, 
İvana Sert:  6,  Kemal Doğulu : 6, Nur Yerlitaş: 7
Toplam Puan: 19 puan

Ezgi Ünal Kıyafeti (1 Eylül Salı)
Siyah yırtmaçlı şifon bir elbise tercih eden yarışmacı elbisenin altına kısa bot tercih etmiş ve yine elbisenin üzerine metal etnik bir kolye kullanmış. Elinde siyah çanta ile podyuma gelen Ezgi Ünal, ilk günün en kötü giyinen yarışmacısı seçildi ve en puanı almıştı. Elbisenin fiyatı 150, çantanın fiyatı 70, ayakkabının fiyatı 100, kolye 35. bileklik 25 TL.
Kemal Doğulu: 6, Nur Yerlitaş: 5, İvana Sert: 6
Toplam Puan: 17


Çiğdem Çelik Kıyafeti (1 Eylül Salı)
Tarçın kalem arkadan yırtmaçlı bir etek tercih eden güzel yarışmacı üzerine siyah ince askılı bir bluz tercih etmiş ve bluzun üzerine püsküllü kısa bir yelek kullanmış ve kombinin siyah açık bir buti ayakkabı, siyah bir çanta ve siyah bir şapka tercih etmiş. Eteğin fiyatı 60, bluzun fiyatı 70, yeleğin fiyatı 119, ayakkabının fiyatı 20, çantanın fiyatı 150, şapkanın fiyatı 99 TL.
Nur Yerlitaş: 6, İvana Sert: 5, Kemal Doğulu: 5
Toplam Puan: 16


Ezgi Baylar Kıyafeti (1 Eylül Salı)
Beyaz üzerine desenli gömlek bir elbise tercih eden Ezgi Bayar, siyah bir ayakkabı ve fuşya bir çanta tercih etmiştir. elbisenin üzerine siyah ve fuşya bir kemer kullanan yarışmacı saçlarının at kuyruğu kullanmıştır. Elbisenin fiyatı 235 , ayakkabının fiyatı 370, çantanın fiyatı 390, kemer 10 TL.
İvana Sert: 7, Kemal Doğulu: 6, Nur Yerlitaş: 6
Toplam Puan: 19


Nazlı Kayaaslan Kıyafet (1 Eylül Salı) 
Taş rengi bir tulum tercih eden güzel yarışmacı tulumun altına renkli ayakkabı tercih etmiş saçına mavi bandaj takan yarışmacı pudra pembesi bir çanta ile kombinini tamamladı. Tulumun fiyatı 130, Çantanın fiyatı 90, ayakkabı 970, bandana 5 TL.
Kemal Doğulu : 7, Nur Yerlitaş: 8  İvana Sert: 8
Toplam Puan: 23




Aycan-Nurcan Şencan Kıyafeti (1 Eylül Salı)
Aycan beyaz mini bir elbise tercih etmiş altına ise gümüş ayakkabı kullanmış ve beyaz bir çanta ile kombinini tamamlamış. Nurcan Saks mavisi mini bir etek saks mavisi buti, pudra bluzun üzerine saks mavisi kolye ve lacivert küçük bir çanta ile kombinini tamamlamış.
Aycanın kıyafetleri, Elbisenin fiyatı 300, ayakkabının fiyatı 150, çantanın fiyatı150, Nurcanın kıyafetleri, eteğin fiyatı 45, bluzun fiyatı 69, ayakkabının fiyatı 200, çanta fiyatı 450.
Nur Yerlitaş: 6 İvana Sert: 5 Kemal Doğulu: 4
Toplam Puan: 15

Nihal Candan Kıyafeti (1 Eylül Salı)
Lacivert çizgili mini etek, lacivert çizgili beyaz bir gömlek kullanan güzel yarışmacı, çanta olarak yine lacivert çizgili sırt çantası kullanmış şapka ile de kombinini tamamlamış. Eteğin fiyatı 35, gömleğın fiyatı 99, çantanın fiyatı 149, ayakkabı 200, takı 150, şapka 10 TL.
İvana Sert: 5 Kemal Doğulu: 3 Nur Yerlitaş: 13
Toplam Puan: 13


Maria Surina Kıyafeti (1 Eylül Salı)
Mavi pantolon ve mavi çeketli takım giyen güzel yarışmacı takımın içerisine kırmızı bir bluz tercih etmiş yine aynı şekilde kırmızı askılı çanta kullanmıştır. Pantalon 199, ceket 259 çantanın fiyatı 59, ayakkabının fiyatı 179, aksesuar 149 TL. 
İvana Sert: 5 Kemal Doğulu: 5 Nur Yerlitaş: 5
Toplam Puan: 15




Gizem Güler Kıyafeti (1 Eylül Salı)
Mavi kısa gömlek ve mavi mini etekli takım giyen güzel yarışmacı mavi pudra karışımı çanta ve pudra rengi ayakkabı tercih etmiş. Takımın fiyatı 300, ayakkabının fiyatı 280, çantanın fiyatı 100 TL.
Nur Yerlitaş: 5 İvana Sert: 5 Kemal Doğulu: 5
Toplam Puan: 15 





Ayşegül Doğan Kıyafeti (1 Eylül Salı)
Beyaz bir büstiyer tercih eden yarışmacı büstiyerin altına beyaz bir pantalon tercih etmiş açık bir ayakkabı kullanan güzel yarışmacı turuncu küçük bir çanta kullanmış. Bürtiyerin fiyatı, pantalonun fiyatı, ayakkabının fiyatı.
Nur Yerlitaş: İvana Sert: Kemal Doğulu: 
Toplam Puan: 


Gülşah Yılmaz Kıyafeti (1 Eylül Salı)

Tuğçe Ergişi Kıyafeti (1 Eylül Salı)
Lila büstiyerin altına lila kalem etek kullanan yarışmacı bu güzel takımın altına mor bir stiletto tercih etmiş.

Emel Özkızıltaş Kıyafeti (1 Eylül Salı)
Asimetrik bir tek kollu siyah bir bluzun altına siyah ve beyaz bir kalem etek kullanan Emel Özkızıltaş,












işte benim stilim all star kıyafetleri, ibs all star kim ne giydi,ibs all star kıyafetleri, 1 eylül salı işte benim stilim kıyafetleri, istebenimstilim, iste benim stilim,all star,kıyafetleri, 1 eylül salı ,ibs kim ne giydi
- Reklamlar -
İşte Benim Stilim All Star Kıyafetleri 1 Eylül Salı Reviewed by Sözlerine Bak on 12:49 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.