Bir Deniz Hikayesi Oyuncuları ve Konusu - Ne Zaman Başlıyor

- Reklamlar -

Bir Deniz Hikayesi
Yaz bitti ve sezonun dizileri başladı yazdan kalan dizilerden en sevilen ve izlenenleri de sezonluk diziler arasına girdi. Bunlara bir de yeni diziler eklendi reyting kurbanı olup yayından kaldırılan dizilerin yerine yenileri eklendi. Bunlardan birisi de Bir Deniz Hikayesi dizisi, başrolünü Begüm Birgören ve Emre Kızılırmak'ın oynadığı dizinin çocuk yıldızı ise Emir Berke Zincidi. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile yıldızı parlayan çocuk oyuncu Türk televizyonlarının en sevilen çocuk oyuncularından oldu. Daha sonra Küçük Ağa dizisi ile milyonların gönlünde taht kuran Emir Berke Zincidi, yeni dizi Bir Deniz Hikayesi geri dönüyor. Dizide küçük oyuncunun anne ve babasını ise Begüm Birgören ile Emre Kızılırmak canlandıracak.

Emir Berke Zincidi dizide Deniz, karakterini canlandıracak. Emre Kızılırmak, Deniz'in babası Hakan karakterini canlandıracak. Begüm Birgören ise Deniz'in annesi Zeynep'i canlandıracak.
Kanal D’nin yapımını Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Aydın Bulut’un yaptığı dizinin senaryosunu Aylin Süer kaleme alıyor.

Bir Deniz Hikayesi Konusu
Küçük Deniz, bir kasabada çok sevdiği ve kahramanı olarak gördüğü babası Hakan ile birlikte mütevazı bir hayat sürmektedir. Mahallenin esnafı tarafından tüm haylazlıklarına rağmen çok sevilen Deniz, mutlu bir çocuktur; fakat annesinin hayatta olduğunu bilmediğinden, Deniz’in bir yanı hep eksiktir. Hakan ile Zeynep ise, Hakan teknesinde kaptanlık yaparken tanışmışlardır ve birbirlerine büyük bir tutku ile bağlanmışlardır. Kalplerinin sesini dinleyen aşıklar, Zeynep’in ailesinin bütün itirazlarına rağmen hayatlarını birleştirmiş ve küçük Deniz dünyaya gelmiştir. Fakat hayat onları bir şekilde ayırmıştır. Aradan yıllar geçmiş, Zeynep eşi Semih ile çıktığı tekne gezisinde bir kasabada Deniz ile karşılaşmış ve ona çok ısınmıştır. Bu karşılaşmadan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak; başta Deniz, Hakan ve Zeynep olmak üzere herkes kendini büyük bir tufanın içerisinde bulacaktır.

Bir Deniz Hikayesi Oyuncuları
Begüm Birgören - Zeynep
Emre Kızılırmak - Hakan
Emir Berke Zincidi - Deniz
Caner Kurtaran - Semih
Ozan Çobanoğlu - Ahmet
Başak Parlak - Reyhan
Beste Vural - Azra







bir deniz hikayesi konusu, bir deniz hikayesi oyuncuları, bir deniz hikayesi ne zaman başlıyor, bir deniz hikayesi oyuncu kadrosu, 
- Reklamlar -
Bir Deniz Hikayesi Oyuncuları ve Konusu - Ne Zaman Başlıyor Reviewed by Sözlerine Bak on 13:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.