Gamsız Hayat Dizisi Konusu ve Oyuncuları

- Reklamlar -

Gamsız Hayat Dizisi
Yaz sezonu ile ekrana gele bir çok dizi yeni sezonda da izleyici ile buluşmaya devam edecek. Bunlara yeni dizilerde eklendi bir birinden iddialı diziler yeni sezon da izleyici ile buluşacak. Geçen sezonun diziler bir de bunlara yaz sezonun en sevilen dizileri katıldı yeni dizilerin başarı nasıl olur bilinmez ama yeni sezonda da bir çok diziyi ekranlarda göreceğiz. Başrollerini Ceyda Ateş, Ahmet Rıfat Şungar ve Medcezir'in yakışıklı Kenan'ı yani Ali Aksöz, Gamsız Hayat dizisinde başrolü paylaşacak.

Ceyda Ateş yaz sezonun da Tutar Mı Tutar dizisi ile ekrana gelmiş ancak dizi reytingler nedeni yayından kaldırılmıştı. Ceyda Ateş hiç ara vermeden yine Show Tv ekranlarında Gamsız Hayat dizisi ile izleyicisi ile buluşacak. Bir çok dizi ve film de yer alan güzel Aoyuncu en çok Adını Feriha Koydum dizisi ile gündeme gelmişti ve yıldızı parlamıştı. Ceyda Ateş'e yeni dizisinde eşlik edecek olan yakışıklı ise Ali Aksöz ile Ahmet Rıfat Şungar. Medcezir dizisinde Yaman'ın abisi Kenan'ı canlandıran yakışıklı oyuncunun bu dizi ile yıldızı parladı ve ekranın yeni jönlerinden biri oldu.

Ceyda Ateş'e dizide eşlik edecek bayan oyuncu ise Dilara Öztunç oldu. En son Fatih Harbiye dizisinde izlediğimiz Dilara Öztunç'un yıldızı ise Küçük Sırlar dizisi ile parlamıştı.

Yapımcılığını, ekranlarda rating rekorları kıran birçok diziye imza atan Koliba Film’in üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Hakan Gürtop üstleniyor. Aşk, entrika, ihtiras ve tuzaklara karşı meydan okuyan gençlerin amansız mücadelesini ekranlara yansıtacak Gamsız Hayat, yeni sezonda izleyicilerin ilgi odağı olacak.

Gamsız Hayat Oyuncuları 
Ceyda Ateş
Ali Aksöz
Ahmet Rıfat Şungar
Dilara Öztunç
Itır Esen
Güzide Arslan
Hakan Ummak
Alara Bozbey
Kenan Acar








gamsız hayat dizisi konusu ve oyuncu kadrosu, gamsız hayat oyuncuları, gamsız hayat dizisi ne zaman başlıyor, gamsız hayat konusu, gamsız hayat hangi kanalda
- Reklamlar -
Gamsız Hayat Dizisi Konusu ve Oyuncuları Reviewed by Sözlerine Bak on 17:49 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.