Ütopya Kimler Dokunulmaz Oldu 10 Eylül Perşembe

- Reklamlar -

Ütopya Dokunulmazlıkları 10 Eylül Perşembe 
Yine bir eleme haftası daha Ütopya yarışmacılarını bekliyor. Gazete satışlarının açıklanması üzerine dokunulmazlık kazanan isimler belli olurken geriye kalan isimlerden birisi yarışmadan ayrılacak. Ütopya 10 Eylül Perşembe yeni bölüm ile dokunulmazlık kazanan isimler belli olurken elenecek olan kişinin belirlenmesi üzerine bir oylama yapılacak. Yarışmacılar her zaman olduğu gibi geriye kalan isimler ile bir potaya sokma oylaması yapacak ve belirlenen isimlerden birisi yani gazetesi en az satan kişi Ütopya'dan elenecek.

10 EYLÜL ÜTOPYA DOKUNULMAZLIKLARI 
1 -  Murat 
2 -  Tuncay 
3 - Semih 


Ütopya gazete satışlarına göre belirlenen dokunulmazlıkları bu güne kadar en çok kazanan isimler hep aynı isimler oluyor. Yarışmanın favori isimlerinden olan Tuncay, Semih ve Serkan en çok dokunulmazlık kazanan isimlerden oldular. Bu hafta sıralama düşer mi potaya kimler girer hep beraber göreceğiz. Perşembe günü açıklanacak olan sıralamanın ardından hem Semih ve grubu hemde bireyseller strateji yapmaya başlayacaklardır. Gruptan iyice ayrılan ve kopan Altar'ın durumu ne olacak yoksa Tuncay'ın tarafına mı geçecek merakla bekleniyor.

Yarışmanın finale giden bu günlerinden sayıları azalmaya devam eden yarışmacılardan bu hafta kim elenecek tüm seyirci merakla bekliyor. Tahmin edilene göre dokunulmazlıklar yine en iddialı olan kişiler tarafından alınacak ve potaya Meral, Dilay yada Altar ile Murat çıkacak. Ama kimin gideceğiz tamamen gazete satışlarına göre yapılacak.

Geçen hafta elenen isim bilindiği üzere Buket olmuştu. Oldukça duygusal anların yaşanması ile Buket Ütopya'ya büyük finale az bir zaman kala veda etmişti. Bu haftanın elenen ismi kim olacak ve potadan kimler geri dönecek ? Semih ilişkisi olan Kurretülayn ile yolları ayırdı ve en yakın arkadaşı olan Altar ile ise büyük tartışmalar yaşayarak ipleri kopardı. Bunun üzerine Murat ve Dilay ile yoluna devam ediyor.




ütopya dokunulmazlık,ütopya kimler dokunulmaz,10 eylül perşembe,utopya,dokunulmazlıkları,utopya dokunulmaz olanlar,ütopya cuma dokunulmazlık,10 eylü perşembe ütopya da kimler dokunulmaz oldu,ütopyada kimler dokunulmazlık kazandı
- Reklamlar -
Ütopya Kimler Dokunulmaz Oldu 10 Eylül Perşembe Reviewed by Sözlerine Bak on 12:29 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.