Kırgın Çiçekler Mesude Kimdir, Kaç Yaşında Boy ve Kilo

- Reklamlar -

Kırgın Çiçekler Mesude
Bu sezon ekranlarda yerini alan ve zorlu bir alanda kendini göstermeyi başaran dizilerden bir tanesi olan Kırgın Çiçekler dizisi hem konusu hemde oyuncu kadrosu ile bir adım öne geçerek bu sezonun takip edilen ve beğenilen dizilerinden birisi olmuştur. Atv'de yayınlanan dizi büyük bir beğeni gördü ve ilk bölümünden bu yana oldukça fazla izlenen diziler arasında yer almayı başardı. Oyuncu kadrosundan bulundurduğu etkili ve uta isimler tabi ki de dizinin seyredilmesi konusunda olumlu yönde etki etti.

Kırgın Çiçekler dizisinde Mesude karakterini canlandıran oyuncu kimdir gibi sorular seyircinin aklına takılanlardan oldu. Bu haberimizde sizlere Mesude yani diziye can veren Derya Artemel hakkında bilgiler vereceğiz. Son zamanlarda özellikle yaz dizilerinde rol alan oyuncuların bir anda popüler olması ve isimlerinin duyulmasından sonra Kırgın Çiçekler dizisinde ki Mesude karakteri ile Derya Artemel zaten var olan hayran kitlesini arttıran isimlerden oldu.

Derya Artemel Kimdir 
Kırgın Çiçekler Mesude Kimdir 
Ekranların başarılı isimlerinden olan ve etkili oyunculuğu ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Derya Artemel 21 Ekim 1980 İzmir doğumludur. 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan başarılı isim Akrep burcudur. İlk oyunculuk yılları olan ve o dönemin en çok izlenen dizilerinden birisi olan Zerda isimli dizide kendini gösterme fırsatı bularak dizilerin vazgeçilmez isimlerinden birisi olmuştur. Çeşitli sinema filmleri ile oyunculuğunu ispatlama şansı elde etmiş ve bunu çok iyi kullanmıştır.

Rol Aldığı Dizi ve Filmler 
Kırgın Çiçekler (Masude)
Cinayet (Yılmaz Seyhan’ın karısı)
Bitmeyen Şarkı Bitmeyen Şarkı (Melek) 
Yol Arkadaşım (Ayşen)
Fikrimin İnce Gülü (Elvan)
Seher Vakti (Müjde) 
Organize İşler (Kemal)
Aliye (Zeliha) 

    Derya Artemel Fotoğrafları 


- Reklamlar -
Kırgın Çiçekler Mesude Kimdir, Kaç Yaşında Boy ve Kilo Reviewed by Sözlerine Bak on 13:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.