Kalbim Egede Kaldı Bitiyor Mu ? Neden Final Yapıyor

- Reklamlar -

Kalbim Ege'de Kaldı Dizisi Final Mi Yapacak ? 
Bu sezon yaz dizileri olarak ekranlara gelen dizilerden birisi olan Kalbim Ege'de Kaldı dizisi büyük bir ilgi görmüş ve severek izlenmişti. Her bölümü ile ilgi odağı olan dizinin final yapacağı gelen bilgiler arasında yer aldı. Dizide Mustafa'nın ölümü ile final bulması söz konusu oldu. Seyirci ise bu kadar çok izlenen bir dizinin neden final yapma kararı aldığını merak eder oldu. Kanal D ekranlarında her Çarşamba günü yayınlanan dizinin haftaya son bölüm yani final bölümü ile ekranlara veda edeceği öğrenildi.

Kalbim Ege'de Kaldı Mustafa ölecek mi yoksa dizi yaşaması ile birlikte devam mı edecek net bildiye haftaya yayınlanacak olan Kalbim Egede Kaldı 12. Bölüm ile birlikte göreceğiz. Yaman ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Zeliş ne yapacak Mustafa'nın durumunu öğrenince nasıl tepkiler verecek yeni bölüm ile belli olacak. 13. bölüm ile veda edeceği söylenen dizinin reyting kurbanı olduğu ve beklediği başarıyı yada ilk bölümlerinde elde ettiği seyirci kitlesini kaybettiği için final yapacağı duyuruldu.

Zeliş ile Yaman nikah masasına otururken sırtından vurulan Mustafa ölecek mi ? Yaman'ın bütün sırlarını açığa çıkarmak isterken vurulan Mustafa'yı doktorlar kurtarabilecek mi hep birlikte göreceğiz. Aralarında gizli bir aşk olan Zeliş ve Mustafa yollarına nasıl devam edecek tüm bu soruların cevabı dizinin final yapmayıp devam etmesi ile cevap bulacak. Yada çıkan söylentilere göre dizi final yaparsa o bölümde tüm gerçekler açığa çıkacaktır.

Kalbim Ege'de Kaldı Yayından Kaldırılıyor Mu ? 
Son dönemlerin en çok ses getiren dizilerinden birisi olan ve büyük bir seyirci kitlesi tarafından izlenen dizi Kalbim Ege'de Kaldı yayından kaldırılacak mı merak edilen konulardan birisi oldu. Reytinglerde istediği başarıyı elde edemediği için 13. bölümü ile final yapacağı bildirilen dizi hakkında çeşitli söylentiler çıktı. Bazı bilgilere göre dizi final yapacak bazı bilgilere göre ise devam edecek. Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm fragmanında baş rol oyuncusu olan Mustafa'nın vurulması ve ölümle pençeleşmesi dizinin biteceği söylentisinin doğru olduğuna işaret ediliyor.


kalbim egede kaldı bitiyor mu,kalbim ege'de kaldı final mi yapıyor,kalbim egede kaldı,kalbim egede kaldı yayından kaldırılıyor mu,kalbim egede kaldı bitti mi,kalbim egede kaldı bitiyor mu,kalbim egede kaldı neden bitiyor
- Reklamlar -
Kalbim Egede Kaldı Bitiyor Mu ? Neden Final Yapıyor Reviewed by Sözlerine Bak on 22:23 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.