Elçin Sangu'nun Sevgilisi Kim, Kiralık Aşk Defne'nin Sevgilisi

- Reklamlar -

Kiralık Aşk Defne'nin Sevgilisi
Ekranların en sevilen dizilerinden birisi olan Kiralık Aşk dizisinde sempatik tavırları ve muhteşem oyunculuğu ile dikkatleri bir anda üzerine çekmeyi başaran güzel oyuncu Elçin Sangu son dönemlerin en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi. Bu sezonun iddialı başlayan ve aynı şekilde devam dizilerinden birisi olan Kiralık Aşk her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin konusu kadar oyuncuları da büyük dikkat çekti. Kiralık Aşk dizisinde Defne karakterini canlandıran Elçin Sangu ile Ömer karakterini canlandıran isim olan Barış Arduç en çok beğenilen oyuncular arasında.

Kiralık Aşk Defne'nin gerçekte sevgilisi kim sorusu ise hem diziyi izleyenlerin hemde Elçin Sangu hayranlarının akıllarına takılan ilk sorulardan oldu. Bilindiği üzere dizide Defne ve Ömer aşkı bir türlü dile getirilmedi. İki isimde birbirlerine olan aşklarını net bir şekilde söylemediler. Bu yüzden dizide Defne ve Ömer ne zaman sevgili olacak henüz bilinmiyor. Diziyi takip edenler iyi bilir ki bu iki isim arasında Ömer'in yengesi tarafından kurulmuş bir oyun var. Defne ilk olarak para karşılığında Ömer'i kendisine aşık etme oyununa girişmişti fakat işler sandığı gibi gitmedi ve gerçekten aşık oldu.

Elçin Sangu ile Yunus Özdiken Aşk Yaşıyor
Gelelim Elçin Sangu'nun sevgilisi kim sorusunun yanıtına. Güzel ve başarı oyuncu Elçin Sangu bir perakende şirketinde üst düzey yöneticilik yapan Yunus Özdiken ile aşk yaşadığı öğrenildi. Güzel oyuncu son röportajında şu yorumları dile getirmişti ; Erkek arkadaşımın zekasına hayranım, Çok güzel bir üniversitede siyasal bilimler okumuş, master’ını yapmış.O da İzmirli ama İstanbul’da tanıştık.Her şeyden önce sıkıcı bir adam değil, komedi unsurları hayatının içinde hep var.O çok zeki, esprili, bana hitap eden, hayatımı geçirebileceğim biri.Tüm samimiyetimle söylüyorum ki, benim evrilmeme ve gelişmeme sebep oluyor. Röportaj:(HTmagazin)...En çok merak edilen konularından birisi olan ve son dönemlerin yıldızı parlayan ismi olan başarılı oyuncunun özel hayatı da büyük merak konusu olmuştu. Sonunda kiminle aşk yaşadığı ortaya çıktı ve sevenleri bu durumu yakından takip etti. Evet Elçin Sangu'nun gerçek sevgilisinin ismi Yunus Özdiken olduğu netleşti.



kiralık aşk defne sevgilisi, elçin sangu sevgilisi, kiralık aşk, elçin sangu, sevgilisi, kim, dizi, elçin sangu gerçekte sevgilisi,kiralık aşk defne gerçekte sevgilisi kim,yunus özdiken kimdir,elçin sangu sevgilisi yunus özdiken
- Reklamlar -
Elçin Sangu'nun Sevgilisi Kim, Kiralık Aşk Defne'nin Sevgilisi Reviewed by Sözlerine Bak on 23:49 Rating: 5

2 yorum:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.