Ütopya Kim Elendi 4 Eylül Cuma

- Reklamlar -

Ütopya Kim Elendi 4 Eylül Cuma
Büyü finale doğru giderken Ütopya'da yaşanan eleme gecelerinin heyecanı giderek artmakta. Her hafta gazete satışlarının sonucuna göre yarışmada dokunulmazlıklar ve elenen kişi belli oluyor. Tüm hafta boyunca kimin gazetesi daha çok satarsa o isim eleme potasında isminin yazılmama hakkını elde ediyor. Bu sebeple Ütopya Dokunulmazlıkları oldukça büyü önem taşıyor. Bu haftanın dokunulmazları ise Tuncay, Semih, Serkan ve Dilay oldu.

Ütopya'da Kim Elendi
BUKET ELENDİ 
Altar
Murat 
Buket 

Bu üç etkili ve başarılı yarışmacı bu hafta Ütopya'da potaya giren isimlerden oldular. Altar bilindiği üzere grubu ile büyük sorunlar yaşamış ve tartışmalar sonucunda bireysel olarak yarışmaya devam etmektedir. Uzun zamandır grubu ile hareket etmeyen ve onların aldıkları kararlara karşı çıkan Altar daha önce de sık sık bu tartışmaları yaşıyordu En sonunda ipler koptu ve Semih ile yollarını ayırdı. Yalnızca Altar değil Kurretülayn'da gruptan çıkmaya yakın yada çıkmış olan isimlerden diyebiliriz.
Semih ile olan ilişkisini bitirdi ve artık oda gruptan bağımsız kararlar alıp uyguluyor. 

Bu büyük heyecanda kim birinci olacak. Semih ve grubunda yaşanan yaprak dökümünden kim zarar görecek ilerleyen bölümlerde göreceğiz. Tuncay ve bireyseller yarışmada oldukça keyifli anlar yaşarken eleme gününün gelmesi ile stratejiler yapıldı. Son olarak elenen isim olan Noyan'ın gitmesi ise sayıları azalan bireyseller artık karşı gruptan birilerini elemek istiyorlar. Potaya giren Altar ve Murat arasından kim gider merakla bekleniyor. Acaba Buket bu isimden birini eleyebilecek mi ? 
Tüm detaylar Ütopya 4 Eylül Cuma Eleme gecesinde belli olacak. 




ütopya kim elendi,4 eylül cuma,ütopya,kim,elendi,bu akşam,tv8, utopya,ütopya'da elenen kim oldu,bu akşam ütopyada kim elendi,ütopya son elenen kim oldu,ütopya kim gitti
- Reklamlar -
Ütopya Kim Elendi 4 Eylül Cuma Reviewed by Sözlerine Bak on 09:43 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.