Ütopya Kimler Dokunulmaz Oldu 3 Eylül Perşembe

- Reklamlar -

Ütopya Kimler Dokunulmaz Oldu 3 Eylül Perşembe
Yaklaşık 10 aydır ekranlarda olan Ütopya yarışmasında bir eleme heyecanı daha yaşanacak ve gazetesi en az satan kişi elenerek yarışmaya veda edecek. Bilindiği üzere gidecek olan kişiyi belirleyen kıstas ise gazete satışları oluyor. Hafta boyunca gazete satışı en çok olan kişiler dokunulmazlık kazanıp elenme riski taşımazken geriye kalan ve gazete satışları az olan yarışmacılar kendi aralarında yaptıkları oylama ile gitmesini istedikleri kişi yada kişileri potaya sokarak elenmesi için oy atıyorlar.

3 Eylül Perşembe Ütopya Dokunulmazlıkları
1 - Semih 
2 - Tuncay 
3 - Serkan 
4 - Dilay 

Ütopya'da potaya giren kişilerden ise gazetesi en az satmış olan kişi hemen oylama sonrasında yarışmaya veda ediyor. Her hafta olduğu gibi bu hafta da Ütopya gazete satışlarından dolayı dokunulmazlık kazanan kişilerin isimleri hemen hemen aynı kişiler oluyor. Belli başlı isimler olan ve yarışmanın favorilerinden olan Semih ve Tuncay başından beri dokunulmazlık kazanan isimlerden oluyorlar. Semih ve grubunda yaşanan sıkıntılar Altar ve Kurrutülayn olarak patlak verdi. Bunun öncesinde gelen Semih ve Kurretülayn ayrılığı ise bu kavgaların fitilini ateşledi.

4 Eylül Cuma Ütopya'da Potaya Çıkan İsimler
1- Altar
2- Buket
3- Murat

Son elenen Noyan'ın gitmesi üzerine bireysellerin sayısı azaldı. Finale az bir zaman kala yarışmacılar rekabet ve stratejileri iyice üst seviyeye getirdiler. Artık herkes finale gidebilmek için büyük hamleler yapıyorlar. Semih finale gidebilmek için en yakını olarak bilinen Murat ve Altar'ı gözden çıkaracak mı merakla bekleniyor. Sosyal medyada yapılan yorumlara göre Semih herkesi teker teker harcayacak ve gözünü finale dikecek. Onu en çok zorlayan isim ise Tuncay olacağı tahmin ediliyor. Yarışmanın en favori isimleri ve zıt kutupları olan Semih ve Tuncay farklı iki grubun lideri olarak görülüyor. Ütopya'da neler olacak kim elecek 4 Eylül Cuma günü göreceğiz.




ütopya,kimler,dokunulmaz,oldu,3 eylül perşembe,ütopya dokunulmazlık kazananlar,utopya donukulmazlıkları,ütopya 3 eylül kimler dokunulmaz,3 eylül dokunulmazlık ütopya, 8.hafta dokunulmazlar, ütopya dokunulmazlığı kim aldı, 2 eylül ütopya kimler dokunulmaz, utopyada dokunulmazlık alan 4 kisi
- Reklamlar -
Ütopya Kimler Dokunulmaz Oldu 3 Eylül Perşembe Reviewed by Sözlerine Bak on 00:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.