30 Ekim Cuma Bankalar ve Hastaneler Açık Mı ?

- Reklamlar -

30 Ekim Cuma Bankalar ve Hastaneler Açık Mı ? 
28-29-30 Ekim'de Okullar, PTT, Hastaneler, Bankalar Açık Mı? 30 Ekim'de Kamu Binaları Açık Mı? 30 Ekim'de Okullar Tatil Mi? 28 Ekim'de Okullar ve Kamu Binaları Tatil Mi?

29 Ekim Cumhuriyet bayramı yaklaştıkça vatandaşın merak ettiği konulardan birisi de 30 Ekim Cuma günü bankalar, hastaneler ve ptt açık mı değil mi sorusu oldu. Cuma günün tatil edilmesi üzerine 5 günlük tatil yapacak olana vatandaşlar seçim haftası nedeniyle tatillerini birleştirdiler. Hem 29 ekim cumhuriyet bayramı hemde 1 kasım seçimleri aynı haftaya gelince tatil konusu tartışmalara neden oldu. Bu 5 günlük tatilde seçmenlerin sandığa gitmesinden şüphe eden yetkililer vatandaşı uyardı. Tatile Gitme Oy Ver temalı bir çok etkinlik başlatıldı.

30 Ekim Bankalar Açık 
28 Ekim yarım gün 29 ekim ise cumhuriyet bayramı nedeniyle tam gün tatil olduğundan banka işlemleri 30 ekim cuma gününe erteleniyor. Vatandaşın merak ettiği ise 30 ekim cuma bankalar açık mı oldu. Evet 30 Ekim Cuma Günü Bankalar Açık....

Yetkililerden gelen açıklmaya göre bankaların açık olacağını bildiren açıklamayı şu şekilde ilettiler; "Başbakanımız 30 Ekim Cuma günü kamu çalışanlarının idari izinli sayılmaları ile ilgili genelgeyi imzalamıştır. Kurum yöneticileri gerekli asgari personeli görev başında bulunduracaktır."

28 Ekim Çarşamba günü saat 13:00 itibari ile başlayacak olan 29 Ekim tatilinde okullar ptt, banka ve tüm resmi daireler açık olacak. Resmi daireler ve devlet kuruluşları Pazartesi günü normal mesailerine başlayacaklar.


30 ekim, 30 ekim bankalar açık mı, hastaneler açık mı, 30 ekim cuma, guncel, 30 ekim ptt açık mı, doktorlar çalışıyormu,cuma günü hastaneler açıkmı,cuma günü hastaneler açıkmı
- Reklamlar -
30 Ekim Cuma Bankalar ve Hastaneler Açık Mı ? Reviewed by Sözlerine Bak on 13:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.