Yılanların Öcü Dizisi Yayından Kaldırıldı

- Reklamlar -

Yılanların Öcü Dizisi Yayından Kaldırıldı
Ekranların sevilen ve geniş bir kitle tarafından severek takip edilen dizilerinden birisi olan Yılanların Öcü yayından kaldırıldı. Show Tv'nin iddialı dizilerinden birisi olan Yılanların Öcü neden bitti ? Yılanlaların Öcü dizisi final mi yap ? Dizinin hayranları bu sorunun cevabını merak edereken kanalda dizinin yerine başka bir dizi yayınlanmasına karar verildi.

Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği dizi bilindiği üzere her çarşamba akşamı ekranlarda oluyordu. Bu hafta diziyi izlemek isteyenler farklı bir dizi ile karşılaşma durumu yaşadılar. Çünkü Yılanların Öcü dizisi final yaparak yayından kaldırıldı.Başrollerinde Hande Soral, Cemal Toktaş, Ahmet Varlı, Korel Cezayirli, Gözde Çığacı ve Rüçhan Çalışkur gibi isimlerin yer aldığı diziyi Cem Şan yönetiyordu.

Yılanların Öcü Dizisi Neden Yayından Kaldırıldı
İlk sezonunda istediği başarıyı elde eden dizi ikinci sezonda hem hikayesi hemde oyuncu kadrosu ile gereken dikkati üzerine çekemedi bundan dolayı dizinin izlenme oranları büyük ölçüde düştü. Bilindiği üzere bir dizinin ilgi ile izlenmesi için artık oyuncularından birinin yada bir kaç tanesinin yüzü reytinglere uygun olmalı. Yılanların Öcü dizisi aslına bakıldığında hem konu olarak hemde oyuncu kadrosu olarak oldukça kaliteli dizilerden bir tanesi idi ama televizyonlardaki diğer diziler daha dikkat çekici konulara daha dikkat çekici oyuncularla değindikleri için Yılanların Öcü biraz geride kaldı.

Yılanların Öcü Son Bölümde Çalan Gökteki Yıldızın Üçü Terazi Şarkısı ve Sözleri

Gökteki Yıldızın Üçü Terazi
Poyrazları Gördü Geçti Birazı
Bu Feleğin Bize İmiş Garazı
Felek Beni Taşa Çaldı Neyleyim

Gökteki Yıldızı Fener Mi Sandın
Sevip Ayrılmayı Hüner Mi Sandın
Beni Bu Sevdadan Döner Mi Sandın
Felek Beni Taşa Çaldı Neyleyim

Bir Çorap Başladım Başlı Başına
Felek Ağu Kattı Tatlı Aşıma
Yedi Sene Düştüm Yârin Peşine
Felek Beni Taşa Çaldı Neyleyim


yılanların öcü, yayından kaldırıldı, final yaptı, yılanların öcü neden yok, yılanların öcü bitti,yılanların öcü neden bitti

- Reklamlar -
Yılanların Öcü Dizisi Yayından Kaldırıldı Reviewed by Sözlerine Bak on 09:02 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.