Eve Dönüş Dizisi Leyla Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo

- Reklamlar -

Eve Dönüş Dizisi Leyla ( Dilşad Çelebi ) 
Çok yakın bir zamanda Atv ekranlarında başlayacak olan Eve Dönüş adlı dizide baş rol alacak olan güzel ve başarılı oyuncu Dilşad Çelebi sevenlerinin karşısına çıkıyor. Eve Dönüş dizisinde Leyla karakteri ile karşımıza çıkacak olan oyuncu hem güzelliği ile hemde oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekeceği bekleniyor. Etkili ve duygusal sahnelerin çok olacağı söylenen dizinin geniş bir seyirci kitlesi tarafından izleneceği ve bu sezonun en iddialı dizilerinden birisi olacağı belirtiliyor. 7 Ekim Çarşamba günü Eve Dönüş dizisi Atv ekranlarında birinci bölümü ile seyirci karşısına çıkacak.

Dizide balıkçı Yusuf'un ailesi ile birlikte mazbut bir yaşantısı vardır. Ailesinden, çocuklarından vazgeçmesi imkansız olan Yusuf ve ailesinin başından geçenler anlatılıyor. Çekim mekanlarından tutun da oyuncu kadrosuna ve senaryosuna kadar büyük bir özen gösterilen dizinin ilk bölüm yorumlarını buradan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Dilşad Çelebi Kimdir 
Eve Dönüş Dizisi Leyla Kimdir 
4 Temmuz 1984 İzmit doğumlu olan başarılı ve güzel oyuncu Bilgisayar Bilimleri ve Teknolojisi okumuştur. Oyunculuğa yönelmeye başladığı yıllarda ilk olarak reklam filmlerinde ve dizilerde küçük roller oynamıştır. Dilşad Çelebi ilk olarak 2008 yılında Derdest dizide rol almıştır. Sonra ki yıllarda ise Dilşad Çelebi Gönül Çelen isimli dizide rol almış ve bu dizide Bahar karakterini canlandırmıştır.Daha sonra ise Atv’de Seni Bana Yazmışlar isimli dizide başrol oynamıştır ve büyük beğeni toplamıştır. Bunların dışınd ise Yalan Dünya isimli dizide ise sadece 21. bölümde konuk oyuncu olarak katılmıştır.

Eve Dönüş Dizisi Oyuncuları
Birbirinden başarılı isimler Eve Dönüş dizisi oyuncu kadrosunu oluştururken dizinin konusu da bir o kadar dikkat çekiyor. Eve Dönüş 07 Ekim Çarşamba Atv ekranlarında dizi severler ile buluşuyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise şu şekilde ;

Cansel Elçin (Yusuf)
Dilşad Çelebi (Leyla)
Tardu Flordun (Kürşad)
Edip Saner (Vedat)
İpek Erdem (Canan)
Feride Çetin (Sevda)
Ayten Uncuoğlu (Hacer)


atv,eve dönüş dizisi,eve dönüş dizisi leyla kimdir,dilşad çelebi kimdir,dilşad çelebi kaç yaşında,eve dönüş leyla kaç yaşında,eve dönüş leyla boy kilo,eve dönüs keyla nereli,eve dönüş leyla yaşı,dilşad çelebi yaşı,eve dönüs leyla boy kilo yaş,eve dönüş,leyla,dilşad çelebi,kimdir
- Reklamlar -
Eve Dönüş Dizisi Leyla Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by Sözlerine Bak on 14:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.