Eve Dönüş Dizisi Oyuncuları ve Konusu

- Reklamlar -

Eve Dönüş Dizisi Oyuncuları ve Konusu 
Ekranlarda yeni bir dizi daha başlıyor. Bu sezonun en iddialı dizilerinden birisi olarak yayın hayatına başlayacak olan Eve Dönüş dizisi seyirci tarafından merakla beklenen diziler arasında yerini aldı. Atv ekranlarında büyük bir serüvene yelken açacak olan dizinin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Yaz sezonu dizilerinden bir çoğu erken final yaptı çünkü bekledikleri ilgiyi ve alakayı göremediler. Televizyon kanallarında ki dizi sayısının fazlalığı ise doğal olarak seyircinin dizilerden uzak durmasına yada seçim yapamamasına sebep oldu.

Atv ekranlarında ilk bölümü ile yerini alacak olan Eve Dönüş dizisinin oyuncu kadrosu da belli oldu. Birbirinden usta ve başarılı isimler bu dizide bir araya geldiler. İlk bölümü 7 Ekim Çarşamba günü yayınlandı ve izlenme oranlarında ise istedikleri başarıyı elde ettiler. Dizde Yusuf babasını küçük yaşta kaybetmiş ve geçimini balıkçılık ile sağlayan Artvin'li bir adamdır.

Yusuf yaşamını zorluklar içinde geçiren bir balıkçı iken Leyla ise zengin bir ailenin kızıdır. Babası öldükten sonra tüm mirası kızına kalmıştır. Leyla iyimser ve bir o kadar naziktir. Yusuf ile Leyla arasında neler yaşanacak bu ikilinin aşkı söz konusu olacak mı merak ediliyor. Eve Dönüş dizisinde Canan ise entrika çevirmeyi seven bir karakter olarak dizide rol alıyor.

Eve Dönüş Dizisi Oyuncuları
Birbirinden usta ve başarılı oyuncular Eve Dönüş dizisinde bir araya geldiler. Baş rollerini Cansel Elçin ve Dilşad Çelebi üstleniyor. Diğer oyuncular ise aşağıda ki gibidir ;

Cansel Elçin (Yusuf)
Dilşad Çelebi (Leyla)
Tardu Flordun (Kürşad)
Edip Saner (Vedat)
İpek Erdem (Canan)
Feride Çetin (Sevda)
Ayten Uncuoğlu (Hacer)


eve dönüş dizisi,eve dönüş dizisi oyuncuları,eve dönüş dizisi oyuncu kadrosu,eve dönüş dizisi baş roller,eve dönüş

- Reklamlar -
Eve Dönüş Dizisi Oyuncuları ve Konusu Reviewed by Sözlerine Bak on 14:27 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.