Hatırla Gönül Dizisi Oyuncuları ve Konusu

- Reklamlar -

Hatırla Gönül Dizisi Oyuncuları ve KonusuStar Tv ekranlarında yepyeni bir dizi daha başlıyor. Büyük ilgi ile izlenmesi beklenen dizinin konusu kadar oyuncuları da merak ediliyor. Hatırla Gönül dizisi 11 Ekim Pazar günü ilk bölümü ile Star ekranlarında seyirci ile buluşacak. Dizinin yönetmen koltuğunda oturan isim ise Gül Oğuz olacak. Hatırla Gönül dizisinin yapımcılığını ise Most Production  üstleniyor. Deniz Yeşilgün ve Esra Çetek dizinin senaryosunu yazan isimlerden oldular.

Bu sezon ekranlarda yeni dizilerin yer alması ve rekabetin artması yapımcıları zorlasa da her zaman olduğu gibi bu sezonda dizilerin devamlılığı yakalamaları daha kolay oluyor. Yaz sezonunda ki diziler seyirci tarafından pek fazla rağbet görmüyor ama kış sezonunda seyirciler ekran başında daha fazla vakit geçireceği için dizilerin izlenme oranları daha fazla oluyor.

Hatırla Gönül Dizisi Konusu
Üzerinden yıllar geçen ve küllenen bir aşkın yeniden filizlenmesi ve açığa çıkması konu olarak işleniyor. Gönül okul hayatı boyunca başarılı bir öğrencilik yaşamış ve ameliyat hemşiresi olmuştur. Hayatında girip çıkan iki erkek arasında seçim yapma durumuna gelen Gönül'ü zor bir karar beklemektedir. Yetimhanede büyüyen Gönül ve yaşadığı aşkları konu alan dizi yakında Star ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Hatırla Gönül Dizisi Oyuncuları
Star Tv'nin yeni sezonda ekranlara getireceği Hatırla Gönül dizisinin oyuncuları merak edilmeye başlandı. 11 Ekim Pazar günü Hatırla Gönül ilk bölümü ile ekranlarda olacak. Peki dizide baş rolleri kimler canlandıracak kimler hangi rollerde olacak merak ediliyor. Gökçe Bahadır, Onur Saylak ve Engin Öztürk dizide baş rol oyuncular arasındalar.

Hatırla Gönül Dizisi Gönül : Gökçe Bahadır
Engin Öztürk
Onur Saylak
Selen Öztürk
Tuğrul Tülek
Turgay Kantürk


hatırla gönül dizisi,hatırla gönül dizisi oyuncuları,hatırla gönül,hatırla gönül dizisi konusu,star hatırla gönül dizisi,hatırla gönül dizisi hikayesi,hatırla gönül dizisi ilk bölüm ne zaman,hatırla gönül dizisi gönül

- Reklamlar -
Hatırla Gönül Dizisi Oyuncuları ve Konusu Reviewed by Sözlerine Bak on 14:56 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.