Kocamın Ailesi Akın Kimdir Kaç Yaşında ve Fotoğrafları

- Reklamlar -

Kocamın Ailesi Akın Kimdir Kaç Yaşında ve Fotoğrafları
Ekranların sevilen dizilerinden birisi olan ve uzun soluklu bir dizi olarak başarısını göstermiş olan dizilerden birisi olan Kocamın Ailesi dizisi yepyeni bölümleri Fox Tv ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Dizi oyuncu kadrosu ve konusu ile büyük dikkat çeken dizilerden oluyor. Fatih ve Miray arasında ki aşk ilişkisi tüm hızıyla devam ederken Cücü ve arkadaşlarının eğlenceli anları diziyi sevenleri eğlendiriyor. Kocamın Ailesi Fatih'in kuzeni olarak diziye katılan Barış Murat Yağcı ise dikkatleri üzerine çeken oyunculardan oldu.

Dizinin var olan oyuncu kadrosuna sonradan eklenen ve diziye yepyeni bir soluk getiren yakışıklı oyuncu özellikler genç kızların dikkatini çekeceğe benziyor. Diziyi izleyenler ise şu sıralar Kocamın Ailesi Fatihin kuzeni kimdir gerçek ismi nedir gibi soruları arar oldu. Kocamın Ailesi Fatihin kuzeni kimdir sorusunun cevabı ise Barış Murat Yağcı oldu. Özel hayatında bireysel gelişim uzmanı ve yaşam koçluğu yapmaktadır. Spor ile yakından ilgilidir.

Barış Murat Yağcı Kimdir 
Barış Murat Yağcı 21 ocak tarihinde İzmir Alaçatıda doğdu.  İzmirde izmir özel türk kolejinde okumuştur. İstanbuldaysa liseyi şehremini lisesi ve üniversiteyi bahçeşehir üniversitesinde okumuştur. Şuanda istanbulda yaşıyor.  10 sene profesyonel basketbol oynadı. Bahçeşehir üniversitesinde eğitimine devam ediyor. Profesyonel anlamda Fitness eğitmenliği ve yaşam koçluğu yapıyor aynı zamanda Modellik ve oyunculuk yapıyor. Çocukken oyunculuk ve modellik aklının ucundan bile geçmezken spora eğilimi sayesinde iyi bir sporcu olabilmenin ilk adımlarını attı. Bir çok spor branşı ile ilgilendi voleybol, atletizm, masa tenisi, yüzme gibi. Ama en büyük hazzı basketboldan aldı. İzmirde basketbola izmirsporda başladı.

2002-2003 sezonunda efes pilsen spor kulübünden gelen teklif hayatının dönüm noktası oldu. Daha sonra  bir çok kulüpte basketbol oynadı ve üniversite takımındada bahçeşehir üniversitesi olarak yurt dışında önemli başarılar elde etti.10 yıl basketbol oynadıktan sonra 4 sene önce geçirdiği aşil tendonu sakatlığından sonra basketbolu bırakmak zorunda kaldı. Daha sonra modellik yapmaya başladı ve Best model of turkey yarışmasında Best Fotomodel seçildi ve artık yavaş yavaş tanınan biri olmaya başladı. Birçok canlı yayına çıktı, bunun yanında dergi ve gazete röpörtajları defile ve fotoğraf çekimleri yaptı. Şuan oyunculuk eğitimi almakta ve fitness eğitmenliği yapmaktadır.

Personal Training eğitimlerini ve sertifikalarını (Sırbıstan, Polonya, İtalya, Brezilya, Almanya) ülkelerinden almıştır. Bireysel yarışmalar yapıp önemli dereceler almıştır.Bir çok ünlü ile çalışmış ve halen çalışmaktadır..

Kocamın Ailesi Akın Fotoğrafları
Barış Murat Yağcı Fotoğrafları


kocamın ailesi akın kimdir,kocamın ailesi fatihin kuzeni kimdir,kocamın ailesi akın gerçek ismi,kocamın ailesi fatihin kuzeninin gerçek ismi,kocamın ailesi akın ertekin,akın ertekim gerçek ismi,barış murat yağcı kimdir,kocamın ailesi akın ertekin gerçekte kimdir,kocamın ailesine yeni gelen oyuncu
- Reklamlar -
Kocamın Ailesi Akın Kimdir Kaç Yaşında ve Fotoğrafları Reviewed by Sözlerine Bak on 20:21 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.