Hatırla Gönül Dizisi Yusuf Kimdir Kaç Yaşında

- Reklamlar -

Hatırla Gönül Dizisi Yusuf Kimdir Kaç Yaşında 
Star ekranlarında yeni başlayan dizilerden bir tanesi olan Hatırla Gönül ilk bölüm ile seyirci tarafından çok beğenildi. Dizi hem oyuncu kadrosu hemde konusu ile dikkatleri üzerine çekti ve izlenme oranlarında üst sıralara geldi. Ekran başında diziyi izleyenler Hatırla Gönül dizisi Yusuf kimdir sorusunu sordu ve bizde cevabı için bilgileri bu yazımızda bir araya getirdik. Başarlı ve yakışıklı oyuncu Engin Öztürk son olarak Hatırla Gönül dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Daha önce Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Şehzade Selim olarak rol alan oyuncu büyük ilgi görmüştü.

Engin Öztürk Kimdir 
28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Asker emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin dördüncü çocuğudur. Eskişehir'de büyümüş ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için Ankara'ya gelmiş ve daha sonra 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünde okumaya başlamış, 2012 yılında mezun olmuştur.

Doğum Tarihi : 28 Eylül 1986
Yaşı : 29
Doğum Yeri : Eskişehir
Burcu : Terazi
Boyu : 190 cm
Kilosu : 82-84 kg
Göz Rengi : Mavi

2003 yılında Hava Astsubay Meslek Yüksek Okuluna girmiş ve 2005 yılında mezun olmuştur. Ancak daha sonra askerlik mesleğinin kendisine uygun olmadığını anlamış ve konservatuvara girmiştir. Tiyatro merakı da Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulunda girdiği Tiyatro Kolundan gelmektedir.

Engin Öztürk Rol Aldığı Dizi/Film
Fatmagül'ün Suçu Ne? - Selim Yaşaran - 2010-2012
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi - Komiser Emre - 2012-2013
Muhteşem Yüzyıl - Şehzade Selim - 2013-2014
Hayat Yolunda - Dr.Cem Korcan - 2014-2015
Hatırla Gönül - Yusuf - 2015



hatırla gönül, hatırla gönül yusuf, hatırla gönül yusuf kimdir, hatırla gönül oyuncuları, hatırla gönül yusuf fotoğrafları, hairla gonul yusuf,hairla gönül dizisi yusuf kaç yaşında,yusuf,hatırla gönül,hatırla gönül yusuf biyografi
- Reklamlar -
Hatırla Gönül Dizisi Yusuf Kimdir Kaç Yaşında Reviewed by Sözlerine Bak on 10:29 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.