Kara Sevda Dizisi Ozan Kimdir Boy Kilo, Barış Alpaykut Kaç Yaşında

- Reklamlar -

Kara Sevda Dizisi Ozan Kimdir Kaç Yaşında Fotoğrafları
Ekranların yeni dizilerinden birisi olan ve ilk bölümü heyecanla beklenen Kara Sevda dizisi bu akşam yani 14 Ekim Çarşamba günü ilk bölümü ile başlıyor. Bu sezonun en iddialı dizilerinden birisi olan bu dizi hem oyuncuları hemde konusu ile dikkat çekti. Baş rollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül rol alıyor. Birbirine yakıştırılan iki çift bu dizide birlikte rol alacaklar.

Birbirlerine son derece uzak hayatlar yaşayan Nihan ve Kemal, bu mucizevi aşkta birleşirler, denk olurlar. Birbirlerine sonsuzluk yemini ettiklerinde ise, hayatın böyle bir denkliğe izin vermediğini, ikisi de acı bir şekilde öğrenirler. Bir gecede değişen hayatları, Kemal'i uzaklara, Zonguldak'a savurur. Nihan'ı ise, yaptığı bir seçimin kollarına.

Kara Sevda Dizisi Ozan Kimdir
Barış Alpaykurt Kimdir 

Ekranların yakışıklı ismi Barış Alpaykut son olarak ekranların en çok beklenen dizisi olan Kara Sevda dizisinde Ozan karakterini canlandıracak. Barış Alpaykut Kara Sevda dizisinde Ozan'ı canlandıracak. Dizi 14 Ekim Çarşamba saat 20:00' da başlıyor. Adını en çok Medcezir adlı dizide Uzay karakteri ile geniş kitlelere duyurmuştur. Hem yakışıklılığı hemde oyunculuğu ile genç kızların gözde imi olmayı başarmıştır.

Barış Alpaykut Yaşı: 27
Barış Alpaykut Boyu: 177 cm
Barış Alpaykut Kilosu: 73 kg

Barış Alpaykut 20 Temmuz 1987 İstanbul doğumludur.

Barış Alpaykut İstanbul Üniversitesi mezunudur. Aikido, judo, kılıç ve yakın dövüş teknikleri üzerine dersler almıştır. Bir çok dizide oynayan yakışıklı oyuncu Barış Alpaykut özellikle Sakarya Fırat dizisinde Uğur Teğmen karakteri ile tanınmıştır.  Bunun dışında Kurt Seyit ve Şura dizisinde de Kıvanç Tatlıtuğ'un kardeşi Osman karakterini canlandırmıştır.



kara sevda ozan kimdir,barış alpaykut,kara sevda dizisi oyuncuları,kara sevda dizisinde ki ozan,barış alpaykut fotoğrafları,kara sevda,ozan,kimdir,kara sevda dizisi
- Reklamlar -
Kara Sevda Dizisi Ozan Kimdir Boy Kilo, Barış Alpaykut Kaç Yaşında Reviewed by Sözlerine Bak on 11:45 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.