Hotmail Hesabı Açma, Mail Adresi Alma, Hotmail Sign İn

- Reklamlar -

Mail Adresi Alma, Hotmail Sign İn
Günümüzde hemen hemen herkese lazım olan ve istenen bu elektronik posta yani e-posta gönderip almaya yarayan hesaplar gelişen teknoloji ile hayatımızda neredeyse mecbur kılındı. Gerek iş görüşmelerinde iletişim hesabı olarak gerekse özel hayatta şahsi görüşmelerin mail üzerinden yapıldığı bu hesaplar herkeste mevcut. Kimisi çoğu zaman mail adresinin şifresini unuttuğu için kimisi ise farklı sebeplerden kendisine yeni bir e-posta hesabı alıyor yani yeni bir hotmail hesabı açıyor.

İşte burada devreye girein bir soru ise hotmail hesabı nasıl aılır, mail adresi nasıl alınır veya hotmaile nasıl kayıt olunur gibi sorular akıllara geliyor. Bunun nasıl yapılacağını bilmeyenler yada unutanlar için bu bilgileri bir araya getirdik sizde aşağıdaki yönergeleri okuyarak hotmail hesabı açma yolundaki adımları bir bir tamamlayabilirsiniz. Sıkıntı yaşanan durumlarda aşağıda bulunan yorum bölümünde bizimle irtibata geçtiğiniz anda size anında cevap verilecektir.

Hotmail Nasıl Açılır ? Mail Adresi Nasıl Alınır ? 
İlk olarak Hotmail Kaydol sayfasını buradan açın >>> Hotmail Kayıt Olma Sayfası 

1 - Ad Soyad
Bu bölüme adınızı ve soyadınızı doğru bir şekilde yazın takma ad kullanmamaya özen gösterin. Adınızı arkadaşlarınız,çalışma arkadaşlarını,aileniz ve kulandığınız Microsoft hesabınızda bulunan kişiler görebilir.

2 - Kullanıcı Adı Giriniz 
Sizde hotmail hesabınızda mail adresi olarak ne görünmesini istiyorsanız yazabilirsiniz. Kendi adınızda olabilir veya aklınıza ilk gelen şeyde olabilir. Buraya kullanacağınız e-posta adresinizin adını yazın.Örneğin : birisi@example.com gibi bir şekilde mail adresi belirleyiniz.

3 - Parola Giriniz 
Parola çok önemlidir tüm maillerinize veya hesap bilgilerinize ulaşabilirler o yüzden şifrenizi kolay tahin edilmeyecek şekilde ayarlayın. Hesabınıza her girdiğiniz kullanmanız gereken ve sizden girmeniz istenecek olan şifreyi belirleyin. Unutmayacağınız ve kolay hatırlayabileceğiniz bir şifre olsun ayrıca başka kişiler tarafından tahmin edilebilecek bir şifre olmamasına dikkat edin.

4 - Ülke/Bölge Giriniz 
Ülke bölge kısmına nerede olduğunuzu ülke olarak yazın.Bu kısımda yaşadığınız ülkeyi seçin. Örneğin İstanbul'da yaşıyorsanız ülke olarak Türkiye'yi seçmek gibi.

5 - Doğum Tarhinizi Giriniz 
Bu bölümde doğum tarihinizi gün ay ve yıl olmak üzere doğru bir şekilde girin. Şifre hatırlatma işlemlerinde size bu tarih sorulabilir. Eğer yanlış tarih girerseniz bunu hatırlamakta zorluk çekebilirsiniz.

6 - Cinsiyet Giriniz 
Sizden erkek,kadın yada belirtilmedi olarak cinsiyetinizi seçmenizi isteyecektir. Buradan cinsiyetinizi seçin. Kadın, erkek yada bu bölümünde cinsiyet belirtmek istemiyorsanız belirtilmedi olarak seçebilirsiniz.

7 - Ülke Kodu Giriniz 
Ülke kodu yani telefon numaranızın uluslararası kodunu gireceksiniz listeden yaşadığınız ülkenin kodunu bulabilirsiniz. Türkiye'nin kodu +90. Telefon numaranızı hemen alttaki kısma yazın.

8 - Gördüğünüz Karakterleri Giriniz 
Yan tarafta ki resimde gördüğünüz harfleri ve sayıları istenilen bölgeye aynı şekilde yazın. Doğru girmediğiniz zaman sizden yeni resmi tekrar girmeniz istenir.

9 - Microsoft Hizmet Koşularını Kabul Ediniz 
Sağ tarafta bulunan kutucuğu işaretleyerek sözleşme koşullarını kabul edin. Aksi takdirde kaydolma işlemi gerçekleşmeyecektir.

10 - Hesap Oluşturun
En altta yer alan Hesap Oluşturun butonuna tıklayarak hesabınızı oluşturun.

HOTMAİL HESABI AÇMA, HOTMAİL KAYIT OLMA

FACEBOOK AÇMA, FACEBOOK ÜYE OLMA, FACE AÇMA

TWİTTER HESABI AÇMA, TWİTTER ÜYE OLMA

SNAPCHAT HESABI AÇMA, SNAPCHAT ÜYE OLMA 


hotmail kayıt olma,hotmail sign in,hotmail kayıt,mail adresi alma,mail adresi açmak,hotmail nasıl açılır,mail adresi nasıl alınır,mail açma,eposta adresi alma,e-posta adresi nasıl alınır,hotmaile kayıt, hotmail üye olma

- Reklamlar -
Hotmail Hesabı Açma, Mail Adresi Alma, Hotmail Sign İn Reviewed by Sözlerine Bak on 14:09 Rating: 5

1 yorum:

  1. After which you will sign in for Instagram account and will be given the chance to import your phone book hotmail.com login

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.