SnapChat Nasıl Kayıt Olunur, Snapchat Üyeliği, Snapchat Hesabı Açma

- Reklamlar -

SnapChat Nasıl Kayıt Olunur, Snapchat Üyeliği, Snapchat Hesabı Açma
Özellikler gençlerin yaygın olarak kullandığı sosyal medya programlarından birisi olan SnapChat son zamanların en yaygın uygulamalarından birisi olarak cep telefonlarında yerini aldı. Üniversiteli gençlerin daha çok kullandığı öğrenilen uygulamada çekilen fotoğraflar üzerinde değişiklikler yapılabiliyor olması ilgi çekiyor. Uygulamayı cep telefonunuza kurmak için direk olarak AppStore yada GooglePlay'den edinebilirsiniz.

SnapChat ile video oluşturma yani story yapma özelliğide bulunuyor. Tüm gününüzün bir videosunu bile yapabiliyorsunuz.Snapchat resim ve video paylaşma için sunduğu ekstra özelliklerle de tercih edilebilecek bir uygulamadır. İsterseniz resimlere yorum ekleme ve videolara yorum ekleme özelliği sayesinde paylaşacağınız içeriğe kısa notlar ekleyebilir ve iletinizi daha da kişiselleştirerek istediğiniz iletiyi oluşturabilirsiniz. Uygulamanın bir diğer kullanışlı özelliği toplu mesaj gönderme özelliğidir. Bu özellik sayesinde iletilerinizi aynı anda birden fazla arkadaşınız ve tanıdığınızla paylaşabilirsiniz.


Snapchat’te nasıl yeni hesap açılır?

  1. Snapchat Android uygulamasını çalıştırın.
  2. Açılan uygulama ekranındaki varolan hesabınızdan çıkış yapmak için ekranı sağa doğru kaydırın.
  3. Açılan penceredeki simgesine dokunun.
  4. Açılan ayarlar penceresinin en alt kısmındaki "Oturumu kapat" seçeneğine dokunun ve onay kutusundaki "Evet" seçeneğine dokunun.
  5. Artık hesabınızdan çıkış yaptınız. Şimdi yeni bir hesap oluşturmak için "KAYIT OL" seçeneğine dokunup kayıt formundaki bilgileri doldurup yeni hesap oluşturabilirsiniz.
Uygulamayı cep telefonunuza indirdiğinizde size iki seçenek sunulacaktır. Mevcut hesap yada yeni hesap açma diye seçenekler gelecektir. Varsa olan hesabınızla giriş yapın yok ise bir hesap oluşturun.

Snapchat hesabımı nasıl silerim?
Çeşitli sebeplerden dolayı Snap hesabını kullanmak istemiyorsanız Snapchat hesabı silme işlemi yapacaksanız yapmanız gereken tek şey ingilizce kullanlar için Delete Account bölümü türkçe kullananlar için Hesabı Sil seçeneklerine ulaşın burada kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazarak Snap hesabınızı silebilirsiniz. 

Snapchat delete account bağlantısına tıklayarak, hesap silme sayfasına giriniz, burada kullanıcı adı ve şifre bilgisini girdikten sonra “Delete Account” butonuna basınız. Snapchat hesabınız silindi, burada herhangi bir uyarı vermeden hesabınız silinecektir ve hesabınızın silindiğine dair bir uyarı alacaksınız. Snapchat hesabınız silinmiş oldu.

HOTMAİL HESABI AÇMA, HOTMAİL KAYIT OLMA

FACEBOOK AÇMA, FACEBOOK ÜYE OLMA, FACE AÇMA

TWİTTER HESABI AÇMA, TWİTTER ÜYE OLMA

SNAPCHAT HESABI AÇMA, SNAPCHAT ÜYE OLMA 



snapchat, snapchat üye olma, snapchat hesap açma, snapchat nasıl kaydol, snapchat üyelik silme, snapchat hesap silme, snapchat hesabı açma, snapchat nasıl kayıt olunur, snapchat kaydolma
- Reklamlar -
SnapChat Nasıl Kayıt Olunur, Snapchat Üyeliği, Snapchat Hesabı Açma Reviewed by Sözlerine Bak on 11:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.