Periscope Bilgisayardan Girmek, Pc'de Periscope Kullanma

- Reklamlar -

Periscope Bilgisayardan Girmek, Pc'de Periscope Kullanma
Son zamanların en çok kullanılan uygulamalarından birisi olan Periscope dünya üzerinde oldukça yaygın kullanılan bir program olarak cep telefonlarında kullanılmaya devam ediyor. Milyonlarca kişinin cep telefonunda yüklü olan program sayesinde kişi dilediği anda canlı yayın yapabiliyor. İnternet aracılığı ile kullanılan bu özelliği kullanabilmek için cep telefonunuz bir Wifi ağına yada kullandığınız operatörün Mobil Veri'sine bağlı olmalı.

Hem canlı yayın yapma hemde canlı yayınları izleme özelliği bulunan Periscope adlı uygulamada aynı anda yayını izlerken diğer tarafta olan canlı yayın yapan kişiye ekrandan mesaj yazılabiliyor. Ekrana tıklandığında ise kalp göndererek beğeni bildirim yollanıyor. Bu uygulama ile gelen bir sorun var oda şu ki maçların veya konserlerin canlı olarak buradan izlenmesi. Yani televizyonda verilmeyen bir maçı canlı olarak başkalarına izletme imkanı sunuyor bu doğrultuda maçı veren özel kuruluşlar ücretsiz sunulan bu özellikten rahatsız. Artık herkes ücretli olan yayınları, maçları, konserleri periscope'dan izler oldu.

Bilgisayardan Periscope Kullanma
Cep telefonlarının vazgeçilmez bir uygulaması olarak hayatımıza giren Periscope hemen hemen herkesin bildiği kullandığı bir uygulama. Peki Periscope bilgisayara yüklenir mi ? İşte sizlere bu sorunun cevabını vermek için bu haberi hazırladık. Evet Periscope bilgisayardan kullanılabiliyor. Uygulamanın böyle bir özelliği olmamasına rağmen farklı bir yöntemle bilgisayarınıza periscope yükleyebilirsiniz.

Periscope Bilgisayar'dan Nasıl Kullanılır 

1 - BlueStacks adlı uygulamayı bilgisayarınıza yükleyin.
Uygulamayı BURADAN indirebilirsiniz.

2 - Uygulamayı indirdikten sonra bilgisayarınıza kurun.

3 - Cep telefonu ekranı gibi bir uygulama yükleme ekranı açılacak.

4 - BlueStacks programının arama bölümünden Periscope uygulamasını bulup indirin.

5 - Kurduktan sonra ise gerekli ayarları isim ve şifre bölümlerini doldurup kullanmaya başlayın.

BlueStacks ile tüm cep telefonu uygulamalarını bilgisayarınızda kullanabilirsiniz. BlueStacks ile  Watsapp bilgisayardan kullanılabiliniyor ayrıca tüm cep telefonu oyunlarını da bilgisayarınızdan oynayabilirsiniz.


periscope, bilgisayar, girmek, kullanmak, pc, nasıl, periscope bilgisayar, pc de periscope,bilgisayardan periscope giriliyormu,pc den periscope girme,periscope bilgisayara yüklenirmi, bilgisayara periscope yükleme,periscope bilgisayara nasıl yüklenir

- Reklamlar -
Periscope Bilgisayardan Girmek, Pc'de Periscope Kullanma Reviewed by Sözlerine Bak on 10:19 Rating: 5

1 yorum:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.