Diriliş Ertuğrul Halime Hatun Kimdir, Kaç Yaşında Boyu Kilosu

- Reklamlar -

Diriliş Ertuğrul Halime Hatun Kimdir, Kaç Yaşında Boyu Kilosu
Ekranların en iddialı dizilerinden birisi olan Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun karakterine can veren Esra Bilgiç kimdir kaç yaşında boyu ve kilosu gibi bilgileri merak eden dizinin hayranları için bu haberimizde tüm bilgileri bir araya getirdik. Trt 1 ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümünden bu yana çok geniş bir kitleye hitap ederek seyirci kitlesini oluşturan dizi izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Osmanlı Devletinin kuruluşunu konu alan dizi hem sahneleri ile hemde oyuncu kadrosu ile ilgi topluyor.

Ertuğrul'ın eşi olan Halime Hatun ileride Osmanlı devletini kuracak olan Osman Gazi'nin annesidir. Dizide bu karakteri canlandıran Esra Bilgiç ise hem güzelliği ile hemde oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Her karakteri ile diğer dizilerden farklılık gösteren dizi oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgi odağı oluyor. Bu sezonda en çok izlenen diziler arasında yer Diriliş dizisi oyuncuları da hem sosyal medyada hemde ekran başında desteklenmeye başladı.

Diriliş Ertuğrul Halime Hatun Kimdir
Esra Bilgiç Kimdir
diriliş dizinde Halime Hatun karakterine can veren başarılı ve güzel oyuncu Esra Bilgiç dizide dikkat çeken isimlerden oluyor. Esra Bilgiç 1992 yılında Ankara'da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesinde Arkeoloji bölümünden mezun olan oyuncu mesleğini yapmak yerini oyunculuğu seçmiştir. Genç yaşta kısa sürede istediği başarıya ulaşmıştır. Kariyerinde kendini gösterme fırsatını Diriliş dizisinde ki Halime Hatun karakteri ile çok iyi değerlendirmiştir.

Bu dizi için binicilik dersleri alan başarılı oyuncunun tasarım yeteneği de oldukça iyidir. Moda Tasarım konusunda da kendine güvenen oyuncu hobi olarak bu işi de yapmaktadır. Esra Bilgiç 1.77 boyunda ve 56 kilodur. Sosyal medya hesaplarını pek fazla kullanmadığı için bu hesaplar hakkında net bilgileri daha sonra sizlere sunacağız.

Yaş : 23
Boy : 1.77
Kilo : 56
Eğitim : Hacettepe Üviversitesi
Doğum Yeri : Ankara



diriliş dizisi oyuncuları, diriliş halime hatun kimdir, diriliş ertuğrul dizisi halime hatun kimdir, esra bilgiç kimdir, halime hatun,diriliş dizisinde ki alime hatun kimdir,kaç yaşında
- Reklamlar -
Diriliş Ertuğrul Halime Hatun Kimdir, Kaç Yaşında Boyu Kilosu Reviewed by Sözlerine Bak on 23:21 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.