Mustafa Denizli Kimdir, Galatasaray'ın Yeni Hocası Kim

- Reklamlar -

Mustafa Denizli Kimdir, Galatasaray'ın Yeni Hocası Kim
Gündeme bomba gibi düşen Hamza Hamzaoğlu'nın Galatasaray'dan istifası üzerine akıllara takılan ilk soru Galatasaray'ın yeni hocası kim olacak gibi sorular oldu. Başkan Dursun Özbek ise verdiği cevaplar ile Mustafa Denizli konusunda yeşil ışık yaktı. Tüm sarı-kırmızı taraftarlar ise bu sorunun cevabını merak ediyor ve yanıt bekliyor. Yakın zamanda resmi ve net bir cevap gelmesi beklenirken başkan %90 oranında Mustafa Denizli ile anlaştıklarını belirtti.

Konu ile açıklamalarda bulunan başkan Dursun Özbek şu açıklamalarda bulundu ''Şu anda takımın başında bir teknik direktör var. O görevinin başındayken benim size net bir yanıt vermem şık ve etik olmaz'' dedi. Mustafa Denizli bilindiği üzere Galatasaray'la 1987-88 sezonunda şampiyonluk yaşamış, 1988-1989 sezonunda ise o zamanki ismiyle Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final oynayarak Türk futbol tarihinin o dönemki en büyük başarısına ulaşmıştı.

Mustafa Denizli Kimdir
Son günlerde Galatasaray ile adı tekrar anılan başarılı teknik adam Mustafa Denizli (10 Kasım 1949, Alaçatı), Sol açık mevkinde oynamış Türk solak milli eski futbolcu. 1987 yılından itibaren teknik direktör olarak görev yapmaktadır. Süper Lig'de 3 büyük takım olan; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'da şampiyonluk yaşayan tek teknik direktördür.

1949 yılında Çeşme, İzmir'de doğdu. İzmir'de Altay kulübünde 1965 yılında profesyonel olup 18 sene futbolculuk yapmıştır. Türkiye Süper Ligi'nin gelmiş geçmiş en iyi sol ayaklı futbolcularınan birisiydi. Altay'da frikikten ve özellikle kornerden attığı gollerle büyük ün yaptı. İlk kupasını 1967'de gördü. Kendisi oynamasa da Türkiye Kupası alan kadronun içinde yer aldı. Bir sene sonra ise kadroda yer almaya başladı. 19 yaşında Galatasaray ile oynanan Türkiye Kupası maçında uzatmalarda attığı golle takımını finale taşıyıp kendini gösterdi. Ancak kupayı bu sefer müzeye götüremediler.


mustafa denizli kimdir, mustafa denizli nereli, mustafa denizli kaç yaşında, galatasarayın yeni hocası kim olacak,mustafa denizli daha önce neler yapmış,mustafa denizli hangi takımları çalıştırdı
- Reklamlar -
Mustafa Denizli Kimdir, Galatasaray'ın Yeni Hocası Kim Reviewed by Sözlerine Bak on 22:35 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.