Kısmetse Olur 19 Kasım Perşembe Neler Oldu, Kırmızı Odaya Kim Geçti

- Reklamlar -

Kısmetse Olur 19 Kasım Perşembe Neler Oldu, Kırmızı Odaya Kim Geçti
Kanal D ekranlarında en çok izlenen yarışmalardan biri olan Kısmetse Olur 33. Bölüm 19 Kasım Perşembe günü ekranlarda olacak. Kırmızı odaya kim kimi çağıracak ve neler yaşanacak merak ediliyor. Tüm seyirciler ekran başında günlük gelişen olayları takip ediyor bizde sizlere anlık olarak yarışmada neler yaşanıyor kimler kavga edip tartışıyor hep birlikte göreceğiz. Her bölümü ile büyük ilgi gören yarışma hafta içi her gün 12:45'te yayınlanıyor.

Bilindiği üzere 7 erkek ve 7 kız yarışmacının yer aldığı yarışmada Kısmetse Olur yarışmasında büyük tartışmalar yer alıyor. Hafta sonları ise cumartesi günleri yarışmadan bir damat adayı ve gelin adayı eleniyor. Her elemenin sonrasında ise yeni iki yarışmacı Kısmetse Olur'a dahil oluyor. Yeni gelen isimler ise direk tanışmaya başlıyor ve eşlerini aramaya başlıyor. Kendilerini tanıtanlar ilk izlenimlerini değerlendirmeye başlıyorlar.

Yarışmaya konuk olarak katılan aileler ise kızlarına yada oğullarına fikirler vererek doğru seçimler yapmasına yardımcı oluyorlar. Yer yer bazı isimlerde hem aileler ile hemde adaylarla tartışmalara girebiliyorlar. Bu yüzden bir çok eleştiriye sebep olan bu durumlar bazen yarışmanın izlenmesine bazen ise izleyici kaybına neden olabiliyor. Finalde hangi çift evlenerek büyük ödüle sahip olacak hep birlikte göreceğiz.

19 Kasım Perşembe Günü Kısmetse Olur Neler Yaşandı

Yarışma saatinde güncellenecektir...

Her bölümü ile gündeme oturan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasında yer aldı. İlk bölümlerinde bu kadar çok beğenilmeyen yarışma artık daha fazla izleniyor bunun sebebi ise formatının diğer evlilik programından farklı olmasıdır. Çünkü farklı bir formatı olan Kısmetse Olur programı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.

 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.


kısmetse olur, 19 kasım perşembe, kırmızı odaya kim kimi çağırdı, kısmetse olur 19 kasım perşembe, neler oldu, 33.bölüm, televizyon, kısmetse olur 33.bölüm neler oldu,kismetse olur 33. bölüm,kavgalar,kısmetse olur neler yaşandı
- Reklamlar -
Kısmetse Olur 19 Kasım Perşembe Neler Oldu, Kırmızı Odaya Kim Geçti Reviewed by Sözlerine Bak on 22:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.