Scorp'ta Neden Video Çekemiyorum, Scorp Video Hatası

- Reklamlar -

Scorp Neden Video Çekemiyorum, Scorp Video Hatası
Milyonlarca kişinin kullandığı son dönemin en çok kullanılan uygulaması Scorp Video Çekme Hatası ile karşı karşıya kalan kullanıcılar bu sorun nedenini aramaya başladılar. Scorp kullanıcıları video çekmek istediğinde şu uyarı ile karşılaştılar ''Scorp Valla kasıtlı yapmadık bir an önce Android'lerde olabilmek için video çekme özelliğini getirceğiz. Küsme bize en kısa sürede sorunu çözeceğiz'' gibi bir mesaj aldılar.

En popüler uygulamalar arasında yer alan Scorp büyük bir kesim tarafından kullanılan uygulamalar arasında yer aldı ve kısa sürede geniş kitlelere ulaştı. Tamamı genelde gençlerden oluşan kullanıcılar konu açarak konu ile ilgili videolar çekip yayınlıyorlar. Birbirinden komik ve eğlenceli konuların açıldığı uygulama ücretsiz olarak cep telefonlarına yüklenebiliyor.

Scorp'ta Neden Video Çekemiyorum ? 
Evet son günlerde herkesin merak ettiği konu hakkında net bir açıklama gelmedi ve bir çözüm sunulmadı. Fakat edinilen bilgilere göre Scorp'ta video çekememe sorununun güncelleme esnasında video çekmeye çalışmaktan olduğu bildirildi. Çözüm olarak uygulamayı kaldırıp tüm çerezleri silip tekrar yüklemek olduğu söylendi. Uygulamayı silip gereksiz dosyaları yani çerezleri temizledikten sonra tekrar yüklemek ve güncellemek sorunu ortadan kaldırdığı söyleniyor.

Scorp Video Çekme

1 - Scorp uygulamasını çalıştırın...
2 - Login butonuna basarak giriş yapın.
3 - Sağ üst köşede üç şerit halinde bulunan simgeye dokunun.
4 - Kamera simgesine dokunun.
5 - Videonuzu çekmeye başlayın.


scorp video sorunu, scorp video çekememe, scorp neden video çekemiyorum, scorp valla kasıtlı yapmadık, scorp video hatası, scorp video neden çekilmiyor,scorp valla kasıtlı yapmadık hatası,scorp video çekme sorunu

- Reklamlar -
Scorp'ta Neden Video Çekemiyorum, Scorp Video Hatası Reviewed by Sözlerine Bak on 13:51 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.