Türkiye'nin EURO 2016'daki Rakipleri

- Reklamlar -

Türkiye'nin EURO 2016'daki Rakipleri
Play-Off maçlarından sonra sıra geldi rakiplerin belli olmasına ve kura çekimlerine. Euro 2015 Türkiye'nin rakipleri belli oluyor. Fransa'da düzenlenecek olan Euro 2016 24 takımın belli olmasıyla daha da bir heyecan kazandı. Torbalar belli oldu ve çekiliş günü beklenmeye başladı. Toplamda 4 torba olacak ve Fransa ev sahipliğinden dolayı ilk torbada yer alacak. Çekiliş ile rakip olarak karşımıza çıkacak olan takımlar belli oldu. Türkiye 4. torbada yer alacak ve kura sonucunda rakiplerini bekleyecek.

EURO 2016 Eleme Grubu maçlarının bitmesi ile endi gruplarında ilk 2 sırayı hak eden 18 takımın ardından diğer başarılı takımlar yani gruplarında üçüncülük elde edenler doğrudan katılma olanağı buldu. Türkiye, Fransa'daki finallere üçüncü olarak başarılı bir şekilde katılma hakkını elde etti. EURO 2016 finallerinin kura çekimi ise 12 Aralık 2015'te Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak. Finallerde 24 takım dörderli olarak 6 gruba ayrılacak.

EURO 2016 Kura Çekimi Yapılacak Torbalar

1. Torba: Fransa, İspanya, Almanya, İngiltere, Portekiz, Belçika
2. Torba: İtalya, Rusya, İsviçre, Avusturya, Hırvatistan, Ukrayna
3. Torba: Çek Cumhuriyeti, Polonya, Romanya, Slovakya, Macaristan, İsveç
4. Torba: Türkiye, İrlanda, İzlanda, Galler, Arnavutluk, Kuzey İrlanda

Türkiye bu torbalardan hangi takımlar ile eşleşecek ve rakipleri kimler olacak merakla bekleniyor. Grubumuzda üçüncülük ile çıkmamızdan dolayı doğrudan katılım hakkını elde ettiğimiz Euro 2016 finallerinde nasıl bir başarı elde edeceğiz rakiplerimiz karşısında nasıl bir oyun sahada sergileyeceğiz hep birlikte göreceğiz. Kuralar 12 Aralık 2015'te çekilecek ve net olarak rakipler belli olacak.


euro 2016 rakiplerimiz, türkiye rakipleri, milli takım rakipleri, türkiye hangi takımlarla eşleşti, hangi grupta,milli takım rakipleri, euro 2016 milli takımın rakibi kim oldu, fransa euro 2016 milli takım muhtemel rakipleri

- Reklamlar -
Türkiye'nin EURO 2016'daki Rakipleri Reviewed by Sözlerine Bak on 12:43 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.