Gecenin Kraliçesi Dizisi Oyuncuları ve Konusu

- Reklamlar -

Gecenin Kraliçesi Dizisi Oyuncuları ve Konusu
Bu sezon başlayacak olan iddialı dizilerden bir tanesi de Gecenin Kraliçesi adlı dizi olacak. Hem oyuncu kadrosu ile hemde konusu ile büyük dikkat çekecek olan dizi yakında Star ekranlarında başlıyor. Meryem Uzerli yeni dizisi olan Gecenin Kraliçesi dizisinin konusu ve oyuncuları hakkında ki detaylı bilgileri sizler için bir araya getirdik. Hikayesi nedir oyuncuları kimler merakla beklenen dizinin merak edilen yanları oldu.

Büyük bir hayran kitlesini oluşturan ve hem güzelliği ile hemde oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ilk olarak ise Hürrem karakteri ile tanıdığımız Meryem Uzerli bu dizide rol alacak. Sevenleri tarafından büyük destek alan oyuncuyu herkes yeniden dizilerde görmek istiyor. Gecenin Kraliçesi Meryem Uzerli'nin ülkemizde rol aldığı ikinci dizi olacak. Dizi seti ekibi, dizinin çekimleri esnasında neşeli anlara tanıklık ediyorlar yaptıkları  ''Bu diziyi izlemeye 'Cesaret' lazım' espirisiyle herkesi kahkahaya boğdular. Büyük bir ekip ile ve eğlenceli ortamda çekilen dizi yakında başlıyor.

Gecenin Kraliçesi Dizisi Ne Zaman Başlıyor ? 
Oyuncuları ve konusu ile daha yayın tarihi belli olmadan merakla beklenen dizi çok yakında Star ekranlarında başlayacak konusu ve oyuncuları hakkında daha detaylı bilgiler ilerleyen günlerde buradan sizlere sunulacaktır. Dizinin çekimleri devam etmek yayın tarihi ise henüz belli değil.

Gecenin Kraliçesi adlı dizinin Fransa’daki çekimlerinde yansıyan görüntülerde diğer oyuncularında belli olması ile oyuncu ladrosu şekillenmeye başladı. Çalıkuşu ve Kanıt dizilerinde yer alan Deniz Celiloğlu dizinin kadrosuna katılan isimlerden oldu. Dizide ayrıca Fransız oyuncular; Arnaud Mizon, Yann Lerat,Pierre Dieulafait ve Alexandra Campanacci yer alacak. Meryem Uzerli rol arkadaşı için ''24 saat rol arkadaşım Murat olsun. Yoksa ben oynamam’ diye yalvardım. Sonuçta oldu. Başka biri olsa ölürdüm” dedi.


gecenin kraliçesi,oyuncuları,konusu,hikayesi,gecenin kraliçesi oyuncuları,meryem uzerli yeni dizisi,gecenn kraliçesi ne zaman başlıyor,gecenin kraliçesi ilk bölüm ne zaman

- Reklamlar -
Gecenin Kraliçesi Dizisi Oyuncuları ve Konusu Reviewed by Sözlerine Bak on 11:49 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.