Selin İle Ali Gerçekte Sevgili Mi ? Dizi Aşkı Gerçek Mi Oldu ?

- Reklamlar -

Selin İle Ali Gerçekte Sevgili Mi ? Dizi Aşkı Gerçek Mi Oldu ? 
Ekranların en sevilen dizilerinden birisi olan Güneşin Kızları dizisinde ki aşkları ile gündeme gelen Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş gerçekte sevgili mi ? Güneşin Kızları dizisi Selin ile Ali gerçekte sevgili mi gibi soruları dizinin ilk bölümünden bu yana seyircinin aklına takılan sorulardan birisi olmuştu. Son zamanlarda bu söylentilerin artması ve çıkan Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş aşkı haberleri bu durumu tekrardan gündeme taşıdı.

Bizde sizlere Güneşin Kızları dizisinde ki Selin ile Ali'nin aşkalrı gerçektede devam ediyor mu ? Bir dizi aşkı daha mı gerçek oldu bunun yanıtlarını vermek için bu haberimizi hazırladık. İki ünlü ve başarılı oyuncunun özel hayatları da sevenleri tarafından takip edilen konular arasında yer alıyordu. Ekran başında diziyi izleyenler Selin ile Ali aşkı gerçek olmalı gibi yorumlarla ikiliyi birbirlerine çok yakıştırıyorlardı. Dizide senaryo gereği aşk yaşayan çiftin ilişkisi gerçek hayata da yansıdı haberleri gündeme oturdu.

Selin İle Ali Gerçekte Sevgili Mi ?
Güneşin Kızları dizisinde Ali karakterini canlandıran Tolga Sarıtaş ve Selin'e hayat veren Hande Erçel'in senaryo aşkının gerçeğe dönüştüğü çıkan iddialar arasında yer aldı ve iki oyuncunun sevenleri bu duruma çok sevindi. Aynı zamanda ikiliyi birbirlerine yakıştırmayıp aşklarının gerçek olmasına üzülenler de yok değil. En başından beri ilişkileri olduğu söylenen çiftin aşkları geröek gibi görünüyor. Çünkü tüm mekanlardan ayrı ayrı uzaklaşıyorlar ve sürekli birlikte vakit geçiriyorlar. Böylece bir dizi aşkı daha gerçek oldu.

Güneşin Kızları Ali (Tolga Sarıtaş) Kimdir
Başarılı ve yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş 1991 İstanbul doğumludur. Lise eğitimini Halil Akkant Lisesinde tamamlamıştır mezun olan genç oyuncu Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda tiyatro eğitimi almıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde gördüğümüz Tolga Sarıtaş dizide Şehzade Cihangir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kanal D ekranlarında Benim Adım Gültepe dizisinde Murat karakterini canlandırmıştır. Son olarak Güneşin Kızları adlı dizide Ali karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Tolga Sarıtaş ayrıca Özlem Tekin'in Kimse Bilmez adlı şarkısına çektiği klipte oynamıştır.

Güneşin Kızları Selin (Hande Erçel) Kimdir
Dizinin şımarık ve güzel kızı olan Selin karakterini canlandıran Hande Erçel 21 yaşında genç ve güzel oyunculardandır. İzmir doğumlu olan Hander Erçel daha önce Azerbaycan Miss Cilivaliton of the World güzellik yarışmasında 2. olmuştur. İlk olarak oyunculuk yılarına Çılgın Dersane filmi ile adım atmıştır.



güneşin kızları selin ile ali sevgilimi, hande erçel ile tolga sarıtaş sevgili mi, hande erçel sevgilisi kim, tolga sarıtaş sevgilisi kim,hande erçel-tolga sarıtaş,gerçekte sevgililer mi
- Reklamlar -
Selin İle Ali Gerçekte Sevgili Mi ? Dizi Aşkı Gerçek Mi Oldu ? Reviewed by Sözlerine Bak on 10:28 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.