Kısmetse Olur 18 Kasım Çarşamba Neler Oldu, Kırmızı Odaya Kim Geçti

- Reklamlar -

Kısmetse Olur 18 Kasım Çarşamba Neler Oldu, Kırmızı Odaya Kim Geçti
Ekranların en sevilen yarışmalarından birisi olan Kısmetse Olur 32. Bölüm 18 Kasım Çarşamba yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Fragmanı izleyen seyirci ise gördüklerine inanamadı. Kısmetse Olur Emre'ye bir küçük kız baba dedi. Emre ise küçük kıza ''öp bakalım bir tane babayı'' dedi bu görüntüleri gören ekran başındaki seyirci şok oldu ve Emre'nin kızı mı varmış diye kendilerine ve diğer seyircilere sormaya başladılar.

Kızların ve erkeklerin birbirleri ile olan ilişkileri her geçen gün daha ciddi boyutlara gelse de aralarında ilişkileri zarar görenler ve elenenler de oluyor. Haftanın finali ise cumartesi günü Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Bizde sizlere buradan güncel ve anlık olarak tüm detayları sunuyoruz. Yoğun ilgi ile izlenen ve tüm sosyal medyada aşkları konuşulan bu izdivaç programında kavgalar ve tartışmalar eksik olmuyor.

Bazen gelin ve damat adaylarının aileleri yarışmaya gelerek kendi fikirlerini de dile getiriyorlar. Erdem'in annesi geldiği gün örneğin fikirlerini söylerken Melis'e ağır eleştirilerde bulundu ve aralarında büyük bir tartışma başladı. Melis Erdem'in annesine ''Öf kes be'' diyerek masanın üzerine basıp giderek oradan uzaklaşmış bu durum sonrasında Erdem annesine yapılan bu saygısızlığa karşın benim için Melis olayı bitmiştir demişti.

Her bölümü ile gündeme oturan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasında yer aldı. İlk bölümlerinde bu kadar çok beğenilmeyen yarışma artık daha fazla izleniyor bunun sebebi ise formatının diğer evlilik programından farklı olmasıdır. Çünkü farklı bir formatı olan Kısmetse Olur programı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.

 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Kısmetse Olur Neler Oldu 5 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 6 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Kim Elendi 7 Kasım Cumartesi

Kısmetse Olur Neler Oldu 9 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 10 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 11 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 12 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 16 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 17 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti


kısmetse olur 18 kasım,çarşamba kısmetse olur,kısmetse olur 32.bölüm,emrenin kızı,neler oldu, kırmızı odaya kim kimi çağırdı,32.bölüm kısmetse olur emre ve kızı,kısmetse olur 32. bölüm 18 kasım çarşamba

- Reklamlar -
Kısmetse Olur 18 Kasım Çarşamba Neler Oldu, Kırmızı Odaya Kim Geçti Reviewed by Sözlerine Bak on 08:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.