Kısmetse Olur Neler Oldu 10 Kasım, Kırmızı Odaya Kim Geçti

- Reklamlar -

Kısmetse Olur Neler Oldu 10 Kasım, Kırmızı Odaya Kim Geçti
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi ile izlenen Kısmetse Olur yarışmasında neler oldu kırmızı odaya kimler geçti gibi sorularınızın cevapları haberimizde saklı. Kısmetse Olur 27. Bölüm tanıtımlarında da görüldüğü Serhan ve Ercan arasında havga çıkıyor. İki damat adayının tartışmaları 10 Kasım Salı günü Kısmetse Olur yeni bölümünde yaşanıyor. Sert geçecek gibi görünen bu bölümde gergin anlar yaşanıyor.

Ercan tartışmada sinirlenip Serhan'a ''sen Benim üzerimden prim yapmaya çalışıyorsun bensana bu fırsatı vermeyeceğim'' diyor. Bu tartışmalardan sonra tartışan taraflardan birisi olan Serhan yarışmada üçüncü ihtarı oldu. Damat adaylarından Emre ise tartışma hakkında '' kavganın boyutlarının buraya geleceğini hiç düşünmezdim'' dedi. Sofra ve yemek konusunda tartışan Mehtap ve Ayça arasında da gergin anlar yaşandı ve tartışma doruğa tırmandı.

10 Kasım Kısmetse Olur yarışmasında yaşanacak olanlar bunlar. Diğer detaylar ise yarışmanın yeni bölümünde yani 27.bölümde belli olacak bu detayları sizlere anlık olarak buradan sunacağız. Öte yandan yarışmaya yeni gelen yarışmacılar gündeme bomba gibi düştü. Kızlar evine yeni giren Sermin'in hangi aday için geldiğini söylememesi kızlar evinde yeni gündem konusu oldu ve Sermin'in hangi aday için geldiğini öğrenmek için planlar içine giren kızlar istediğini alabilecek mi?

Kısmetse Olur 27. Bölüm Neler Oldu ( 10 Kasım Salı )
Hafta içi her gün 12:45'te Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasında neler oluyor ve kimler kırmızı odaya geçiyor kim ile kim kavga ediyor gibi tüm bilgiler yarışmanın yeni bölümü başlayınca burada olacak...

Melis, Erdem'e verdiği taşın Erdem'in çöpe attığını öğrenince Melis'de Erdem'in yazdığı şiiri çöpe attı.
Serhan ile Ercan Neden Kavga Etti - Serhan Üçüncü İhtarını Neden Aldı 
Serhan, Ercan'ın arkasından konuştuğunu öğrendiğini ve insanları ona karşı doldurduğunu söyleyerek tartıştı. Seda Hanım geldi ve Serhan üçüncü ihtarını aldı ve Seda Hanım damat adaylarına Serhan'ın yarışmadan gidip gitmemesini sordu. Ercan dışında bütün damat adayları Serhan'ın kalmasını istedi Ercan gitmesini istedi. Serhan üçüncü uyarısından sonra bir hatasında direk diskalifiye olacak. Serhan Çeliker daha önce ki ilk uyarısını yine Ercan yüzünden almıştı ikinci uyarısını Eser ile tartışmasından dolayı almış üçüncü uyarısında yine Ercan yüzünden aldı.

Duygu'nun Ablası Murat'ın Annesi Kısmetse Olur Evinde 
Duygu'nun ablası damatlar evine geldi. Murat'ın annesi de gelinler evine geldi. Murat, Duygu'nun ablası ile aralarında geçen olayları anlattı. Duygu'da Murat'ın annesi ile konuştu. Duygu'nun ablası Murat'a Allah nasip ederse eniştem olacaksın dedi.

Murat'ın annesi Duygu'ya seni çok seviyorum ama ikinci gelişin bizi çok üzdü dedi ve öğütlerde bulundu. Murat eleme gecesi Duygu'nun adını yazmasını affedemediğini ve bu yüzden Mehtap'a daha çok netleştiğini söyledi.

Murat'ın annesi Mehtap ile de görüştü. Duygu'nun ablası da Tankut ile görüştü. Tankut Mehtap ile de Duygu ile de bir şey düşünmediğini ablasına söyledi. Mehtap, Murat'ın annesine bir erkek için Duygu ile kavga etmek istemediğini bu yüzden aradan sessizce çekildiğini açıkladı. Murat'ın annesi favorisinin Duygu olduğunu açıkladı ve bu duruma Murat ile yeni görüşen Mehtap biraz bozuldu. Duygu'nun ablası da gelinler evine geldi. Duygu'nun ablası ile Murat'ın annesi görüştüler ve Murat ile Duygu'nun yeniden birleşmesi yönünde ilk adımı attılar. Bakalım Murat ile Duygu yeniden bir aşka başlayabilecek mi? Elendiğinden sonra Murat'ın Mehtap'ı tanımak istemesine çok üzülüp kalbi kırılan Duygu elemede Murat'ın adını yazarak Murat'ın kalbini çok kırmışa benziyor. Murat açıklamasında aileler geldi tanıştılar ancak benim kafamda aklımda başka birisi var su akar yolunu bulur dedi.

 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Son olarak Kısmetse Olur yarışmasından elenen isimler Adnan ve Daniela olmuştu onların gitmesinin ardından ise yarışmaya yeni katılan yarışmacılar da Sermin ve Önder olmuştu. Kısmetse Olur yarışmasında yepyeni bir hafta başlıyor. Bu hafta neler yaşanacak ve haftanın finalinde kim elenecek merakla bekleniyor.

Kısmetse Olur Neler Oldu 5 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 6 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Kim Elendi 7 Kasım Cumartesi

Kısmetse Olur Neler Oldu 9 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

kısmetse olur,10 kasım salı,neler oldu,kırmızı odaya kimler geçti,kısmetse olur neler yaşandı,bugün,kısmetse olur bugün neler oldu,kısmetse olur salı,kısmetse olur 27.bölüm,serhanla ercan kavga etti
- Reklamlar -
Kısmetse Olur Neler Oldu 10 Kasım, Kırmızı Odaya Kim Geçti Reviewed by Sözlerine Bak on 09:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.