Kısmetse Olur Neler Oldu 9 Kasım, Kırmızı Odaya Kim Geçti

- Reklamlar -

Kısmetse Olur Neler Oldu, Kırmızı Odaya Kim Geçti 9 Kasım 
Ekranların en sevilen yarışmalarından biri olan Kısmetse Olur yarışmasında 9 Kasım Pazartesi günü neler oldu. Kırmızı odaya kimler geçti seyirci bunları merak ederken bizde sizlere bu sorular hakkında bilgiler vereceğiz. İlk günden bu yana seyirci sayısını giderek arttıran ve günlük izlenme oranlarını yükselten yarışmaya ilgi ve alaka oldukça fazla. Pazartesi günü Kısmetse olur yarışmasında neler yaşandı kimler kırmızı odaya geçti kim kiminle görüştü tüm bu detayları sizlere bir bir açıklayacağız. Heyecanın eksik olmadığı yarışma her gün 12:45'te ekranlarda yerini alıyor.

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Son olarak Kısmetse Olur yarışmasından elenen isimler Adnan ve Daniela olmuştu onların gitmesinin ardından ise yarışmaya yeni katılan yarışmacılar da Sermin ve Önder olmuştu. Kısmetse Olur yarışmasında yepyeni bir hafta başlıyor. Bu hafta neler yaşanacak ve haftanın finalinde kim elenecek merakla bekleniyor.

9 Kasım Pazartesi Kısmetse Olur Yarışmasında Neler Oldu 
Geçen hafta Daniela ve Adnan'ın elenmesi sevenlerini üzse de yarışma devam ediyor. Kısmetse Olur'un yeni bölümünde Erdem ve Melis aşkında sona geliniyor. Bildiğiniz gibi geçen hafta Melis'in teyzesi eve gelmişti Melis'in Serhan ile görüşmesini istemişti. Erdem için gelen teyzenin Serhan üzerinde durması hem kızlar evinde hem erkekler evinde büyük tepkilere neden olmuştu. Erdem'in annesi de bu tepkiyi verenlerdendi ancak Erdem aşkı için annesine karşı gelmiş ve Melis'e laf ettirmemişti.

Kısmetse Olur'da Melis ve Erdem Ayrılıyor
Bayan yarışmacılar Melis'in aslında Serhan'dan hoşlandığını teyzesini kullanarak Erdem'den ayrılıp Serhan ile başlamaya çalıştığı düşünülmüş ancak Melis bunu inkar etmişti. Serhan'ın tepkisini merak edenler Serhan'dan Hayır cevabını alarak yanı Melis ile bir şeye başlamayacağını söyleyerek Erdem'in içinin rahat etmesini sağlamıştı. Ancak yeni bölümde Melis, Erdem ile olan görüşmesini bitiriyor ve Serhan'a onunla bişeylere başlamak istediğini söylüyor.

Kısmetse Olur'da Serhan ve Melis Aşkı Başladı Mı? 
Serhan ile bir şeylere başlamak istediğini söyleyen Melis istediği cevabı alabilecek mi? Bütün bunların şokunu yaşayan Erdem bu olaylara nasıl tepki verecek. Bir yandan seviyorum dediği Melis diğer yandan kardeşim dediği Serhan. Olayların yakın şahidi diğer yarışmacıların tepkileri nasıl olacak. Ayça Melis'in tarafını tutarken eve gelip tahtada ki Erdem, Melis yazısını silerek tarafını bir daha belli etti. Erdem ve Serhan'ın yakın arkadaşı Emre bu olaylara nasıl tepki gösterecek. Bütün bunların cevapları bugün sizinle anlık olarak paylaşılacak.

Yeni gelen yarışmacılar gündeme bomba gibi düştü. Kızlar evine yeni giren Sermin'in hangi aday için geldiğini söylememesi kızlar evinde yeni gündem konusu oldu ve Sermin'in hangi aday için geldiğini öğrenmek için planlar içine giren kızlar istediğini alabilecek mi?

Serhan ile Emre Neden Kavga Etti 
Serhan'ın Tankut'u uyarması ve Serhan'ın Emre adına konuşması ortalığı karıştırdı ve Emre kimse benim adıma konuşamaz ben kendi söyleyeceklerimi kendim dile getiririm kimseye ihtiyacım yok demesi Serhan'ın daha çok sinirlenmesine neden oldu ve Serhan'ın Emre'nin böyle söylemesi arkadaşlıklarını bitirmeye kadar gideceğini söyledi.

Kırmızı oda için yarışma yapıldı ve kızların erkeklerden kendilerini kimi çağıracağı tahmini yapılması istendi ve yarışmayı kazanan yarışmacılar erkekler evinde baş başa vakit geçirecekler.

Kırmızı Odaya Kim Kimle Geçti - Kim Kimi Çağırdı 
Erdem kırmızı odaya Melis'i çağırdı. birbirlerini özlediklerini söyleyen çiftin sonu ne olacak.
Murat kırmızı odaya Mehtap'ı çağırdı. ikili arasına ki konu Duygu'nun geri gelmesi ve eleme sırasında Duygu'nun Murat'ın yazması oldu.
Tankut kırmızı odaya Duygu'yu çagırdı. Duygu kendisini Murat'ı çağırmasını beklerken Tankut'u görünce kısa bir şok geçirdi.
Ercan kırmızı odaya Cansel'i çağırdı. Ercan, Cansel'i tanımak istiyor ve tanımak için ilk adımı attı.
Emre kırmızı odaya Ayça'yı çağırdı. Çift aşklarına başladı ve arada tartışmalı da olsa ilişkileri gayet güzel giden çiftin aşkları dolu dizgin devam edeceğe benziyor.
Serhan kırmızı odaya Melis'i çağırdı. Melis'in teyzesinin ısrarı için çağırdığını söyleyen Serhan onunla bir şeyler olmayacağını anlatacağını söyledi. Ancak Melis, Serhan'dan hoşlandığını ima etti kırmızı odada onu tanımak istediğini söyledi.
Önder kırmızı odaya Ceyda'yı çağırdı. Önder geldiği günde söylediği gibi Ceyda'yı tanımak istediğini söyledi ve kırmızı odaya bu yüzden Ceyda'yı çağırdı.

Melis ve Serhan Aşkı Başlayacak Mı Sorusunun Cevabı
Kırmızı oda yarışmasını Ayça ve Melis kazandı tahmin yarışmasını kazananlar damatlar evine gitti. Serhan ve Emre hariç diğer damat adayları ise gelinler evine gitti. Damatlar evine misafir evine giren Ayça duvarda ki Erdem Melis yazısını sildi Emre neden sildiğini sorduğunda Melis'in böyle istediğini söyledi. Serhan'a onu tanımak istediğini bir kez daha söyledi ve Melis bunu söylerken görüntüler gelinler evinde yayınlandı ve herkes Erdem dahil bu görüntüleri izledi. Serhan'dan hoşlandığını açık açık ima etti ve Erdem bütün konuşmaları duydu ve Melis'i tamamen bitirdiğini söyledi. Serhan, Erdem'in kardeşi olduğunu ve kardeşim dediğim insanın hoşlandığı kız ile ben aynı yolda yürümem bu imkansız dedi. Erdem, Ayça'nın yazıyı sildiğini öğrendi ve bunu Melis'in istediğini söyledi bunu öğrenen Erdem tepkisini koydu Melis'e ait eşyayı çöpe attı. Erdem verdiğim değeri hak etmeyen kadını ben hayatıma almam diyerek Melis konusunu kapattı.

Bu haberimizde Kısmetse Olur programı hakkında tüm detayları bulabilir ve takip edebilirsiniz. Pazartesi günü yayınlanan bölümde neler olacak anlık olarak buradan sizlere bildirilecektir.
Kanal  D ekranlarının en çok izlenen yarışmasında nele yaşanıyor kimler kırmızı odaya geçiyor sms sonuçları ve kimler eleniyor tüm detayları sizlere haberblog1.blogspot.com olarak sunmaya devam ediyoruz. Birbirleri ile geçinmeye çalışan ve yarışmanın finalinde bir çiftin düğünü ile son bulacak olan yarışmada 7 kız ve 7 erkek yarışıyor. Sizde Kısmetse Olur favori çiftinizin kimler olduğunu hangi yarışmacıyı desteklediğinizi veya kimlerin elenmesini istediğinizi aşağıda yer alan yorum bölümünden bizlere ulaştırabilirsiniz.

Sms birincileri bugün ki bölümde belli olacak ekran başında seyredenler ise kızlardan kim birinci olacak erkeklerden kim birinci olacak gibi soruların cevapları için tekrar televizyon karşısında olacaklar. Artan yoğun ilgi üzerine reytingler bir anda artmış durumda. Diğer kanallarda ki programlardan sıkılan seyirci artık farklı konsepti olan Kısmetse Olur programını izlemeye ve takip etmeye başladı.

 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Sizde yukarıda yer alan twitter sayfamızı takip ederek yarışma hakkında tüm detayları sosyal medya hesabınızdan kolayca erişip öğrenebilirsiniz. Yarışmacılar hakkında detaylar elenenler kimler oluyor ve günlük neler yaşanıyor tüm detaylar Kısmetse Olur Twitter sayfamızda sizlere her gün güncel olarak sunuluyor.

Kısmetse Olur Neler Oldu 5 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 6 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Kim Elendi 7 Kasım Cumartesi

Kısmetse Olur Neler Oldu 9 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti


kısmetse olur, neler oldu, kırmızı odaya kim geçti, 9 kasım, kısmetse olur pazartesi neler oldu,9 kasım kısmetse olur,
- Reklamlar -
Kısmetse Olur Neler Oldu 9 Kasım, Kırmızı Odaya Kim Geçti Reviewed by Sözlerine Bak on 08:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.