Mayıs Kraliçesi Dizisi Konusu ve Oyuncuları

- Reklamlar -

Mayıs Kraliçesi Dizisi
Show Tv'nin yeni sezonda en çok beklenen dizilerinden biriside Mayıs Kraliçesi dizisi yakında izleyici ile buluşacak. Yaz bitti ve yeni sezonun dizileri ekranlarda ki yerlerini bir bir aldı. Geçen kış sezonu dizileri yeniden başladı ve yazın tutulmayan diziler ekranlara veda etti. Boş kalan yerler için ise yeni diziler kanallar ile anlaştı ve yeni sezonda hepsi izleyici ile buluşacak.

Show Tv'nin en çok merak edilen dizisi olan Mayıs Kraliçesi'nin başrolünü Yağmur Tanrısevsin oynuyor ona başrolde eşlik edecek oyuncular ise Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı ve Derya Şensoy olacak.
Yağmur Tanrısevsin dizide gemi tersanesinde çalışan kaynakçı Nehir'i canlandıracak. Ahmet Olgun Sünear, asi özgürlüğüne düşkün gemi mühendisi Oğuz'u, Samet Sırmalı ise savcı Alper'e rolüne hayat verecek.

Yağmur Tanrısevsin, yeni dizisi için yeni bir tarza büründü. Saçlarını kısa kestiren Yağmur Tanrısevsin'in bildiğiniz gibi bundan önce ki dizisinde saçları uzundu. Daha önce Bana Baba Dedi dizisinde oynayan Yağmur Tanrısevsin, Güneşi Beklerken dizisi ile yıldızı parlamıştı. Dizide Oğuz karakterine hayat verecek olan Ahmet Olgun Sünear, bildiğiniz gibi en son Maral dizisinde, Benan karakterine hayat veriyordu yeni dizisi Mayıs Kraliçesi için Maral dizisinden ayrıldı. Diziye sonradan dahil olan Derya Şensoy ise dizide Nehir'in en büyük rakibi olacak. İkili arasında, heyecan ve entrika dolu bir aşk savaşı yaşanacak.

Mayıs Kraliçesi Oyuncuları 
Yağmur Tanrısevsin - Nehir
Ahmet Olgun Sünear - Oğuz
Samet Sırmalı - Alper
Derya Şensoy






mayıs kraliçesi oyuncuları, mayıs kraliçesi dizisi konusu, mayıs kraliçesi ne zaman başlıyor, mayıs kraliçesi oğuz ile nehir, mayıs kraliçesi hangi kanalda, 
- Reklamlar -
Mayıs Kraliçesi Dizisi Konusu ve Oyuncuları Reviewed by Sözlerine Bak on 11:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.