Kısmetse Olur Önder Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo Foto

- Reklamlar -

Kısmetse Olur Önder Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo Foto
Ekranların en sevilen yarışması haline gelen Kısmetse Olur yarışmasına iki yeni isim katıldı. Yeni gelen yarışmacılar Önder ve Sermin oldu. Bu haberimizde sizlere Önder hakkında bilgileri sunacağız. Önder kimdir kaç yaşında boy kilosu hakkında merak edilenleri sizler için bir araya getirdi. 7 Kasım Haftanın Finalinde yeni katılan isimler bir an önce alışmaya ve tanışmaya başladılar.
7 Kasım Kısmet Olur haftanın finalinde kim elendi diye bir hafta boyunca merak ettik ve erkeklerden Adnan elendi kızlardan ise Daniela elendi.

Bu elemelerden sonra yarışmaya yeni katılan isimler bir hafta boyunca tanışacaklar ve eşlerini arayacaklar belki de öte ki elemede gelir gelmez elenecekler belli olmaz. Kısmetse Olur kimler yeni geldi diye merak eden okurlarımız için hatırlatıyoruz  Önder ve Sermin 7 kasım eleme gecesinde kısmetse olur yarışmasına dahil oldular. Eleme gecesinde kızlara verilen oylar Cansel ve Daniela arasında eşit olunca erkekler bir kez daha oylama yaptılar ve gecenin sonunda elenen isim Daniela oldu.

Hafta içi her gün saat 12:45'te Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasında heyecan ve tartışma eksik olmuyor. Giden yarışmacılar yerine yenileri geliyor ayrıca haberblogu1.blogspot.com olarak sizlere her gün Kısmetse Olur nele oldu hakkında bilgiliri de buradan sunuyoruz. Her Cumartesi ise bir isim elenerek yarışmadan ayrılıyor. Haftanın finalleri ise birbirlerine oy kullanarak gitmelerini isteyen yarışmacıların karşılıklı diyalogları ile geçiyor gecenin sonunda ise yarışmadan bir isim eleniyor. Heyecan ile hafta içi yarışan yarışmacılar haftanın sonunda elenebiliyorlar.

Genellik ile gündüz kuşağında ev hanımlarının tercihi olan yarışmalardan İşte Benim Stilim' e rakip geldi. Aynı formatta ilerleyen moda yarışması olan ve bir kaç sezondur yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasından sıkılan hanımlar artık farklı konsepti olan Kısmetse Olur'u izlemeye başladı. Gelen bilgilere göre ise iki yarışma arasında ki reyting oranları arasında ki fark kapanmış gibi görünüyor hatta Kısmetse Olur yarışmasının reytingleri daha yüksek olduğu öğrenildi.


 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...


Kısmetse Olur Önder Kimdir 
Haftanın finalinde elenen yarışmacılardan sonra iki yeni isim yarışmaya dahil oldu. Önder bu isimlerden birisi olarak Kısmetse Olur'a giriş yaptı. Kızlar tarafından sorguya çekilen yarışmacıya maço damgası vurulmaya çalışıldı. Kımsetse Olur Önder hakkında sizlere detayla bilgileri aşağıda sunduk.

Önder
Yaş : 28
Memleket : Kars
Yaşadığı Yer : İstanbul
Meslek : Otomotiv Sektörü
Burcu :  Oğlak
Göz Rengi : Kahverengi
Kilo : 105
Boy : 1.92

Kısmetse Olur Kim Elendi 7 Kasım Cumartesi
Tıkla Öğren >>>


kısmetse olur önder kimdir, önder boy kilo, kısmetse olur önder nereli, önder boy kilo, kısmetse olur yarışmacıları, önder soyadı nedir,kısmetse olur yeni gelen yarışmacılar
- Reklamlar -
Kısmetse Olur Önder Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo Foto Reviewed by Sözlerine Bak on 02:02 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.