Kısmetse Olur Sermin Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo

- Reklamlar -

Kısmetse Olur Sermin Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo 
Kanal D ekranlarında başlayan ve büyük ilgi ile izlenen Kısmetse Olur yarışmasına iki yeni isim daha geldi. Yeni gelen isimler Sermin Temiz ve Önder oldu. Bu haberimizde bizde sizlere Kısmetse Olur Sermin hakkında detaylı bilgileri sunacağız. Aklınızda ki Sermin Temiz kimdir kaç yaşında boyu kilosu gibi soruların cevaplarını haberimizin devamında bulabilirsiniz. Her cumartesi yarışmanın haftanın finali düzenleniyor ve kızlardan bir kişi erkeklerden ise bir kişi elenerek yarışmaya veda ediyor. 7 Kasım Kısmetse Olur yarışmasında elenen isim Daniela ve Adnan oldu.

Bu isimlerin yarışmasından elenmesinden sonra her hafta olduğu gibi iki yeni isim yarışmaya katıldı. Bir an evvel tanışmaya ve ortama adapte olmaya çalışan yarışmacıların ileride hangi isimler ile iyi anlaşacaklar yada kimler ile tartışacakları merak konusu oldu. Tüm bu sorular önümüzde ki hafta yeni bölümler ile belli olacak.

Birbirinden güzel gelin adaylarının ve yakışıklı damat adaylarının yer aldığı yarışmada en favori çift yarışma sonunda evlenecek. Kısmetse Olur saati ise 12:45 olarak belirlenmiş. Tüm yarışmacılar yarışma saatinde programda olurken bitiminde ise evlerine dönebiliyorlar.Kısmetse Olur kim elendi programına katılıp hem hayatının aşkını bulmak hem de muhteşem ödüllere sahip olmak için yapılacak tek şey ise, www.kanald.com.tr adresindeki “Kısmetse Olur ” başvuru formunu doldurmak ve yarışmacı adayı olmak. Siz de katılın, siz de kazanın!

Kısmetse Olur Kim Elendi 7 Kasım Cumartesi
Tıkla Öğren >>>

Kısmetse Olur Sermin Kimdir 
7 Kasım Cumartesi yapılan haftanın finalinden sonra yarışmaya yeni katılan isim kızlardan Sermin Temiz oldu. Hemen bir an önce hem kızlara hemde erkeklere alışmaya çalışan Sermin rahat ve neşeli halleri ile dikkat çekti. Daniela'nın gitmesi ile yeni gelen yarışmacının da sarışın olması odada ki kızlardan yine mi sarışın yorumlarının gelmesine neden oldu.


 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...


Sermin Temiz 
Yaş : 26
Eğitim : Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü
Doğum Yeri : Kayseri
Mesleği : Sigorta Danışmanı
Burcu : Terazi
Yaşadığı Yer : İzmir
Göz Rengi : Ela
Kilo : 65
Boy : 1.75



kısmetse olur sermin kimdir,sermin nereli,kısmetse olur sermin kaç yaşında, kısmetse olur sermin boy kilo,sermin temiz kimdir,kısmetse olur sermin temiz boy kilo,kısmetse olur yeni gelen yarışmacılar


- Reklamlar -
Kısmetse Olur Sermin Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by Sözlerine Bak on 01:57 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.