Kısmetse Olur Kırmızı Odaya Kimler Geçti, Neler Oldu 6 Kasım

- Reklamlar -

Kısmetse Olur Kırmızı Odaya Kimler Geçti, Neler Oldu 6 Kasım
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilgi ile izlenen Kısmetse Olur yarışmasında 6 Kasım Cuma günü neler yaşandı, kırmızı odaya kimler geçti ve hangi yarışmacılar bu haftanın sms birincileri oldu sizlere bu yazımızda bunlarda bahsedeceğiz. Farklı bir izdivaç programı olan yarışmada büyük rekabet var. Kızlar odasında ve erkekler odasında tartışmalar devam ederken kimin kiminle kırmızı odaya geçeceği merak konusu oldu. Bilindiği üzere her cuma haftanın sms birincileri seçiliyor ve elenme riskini atlatıyor.

Sms birincileri bugün ki bölümde belli olacak ekran başında seyredenler ise kızlardan kim birinci olacak erkeklerden kim birinci olacak gibi soruların cevapları için tekrar televizyon karşısında olacaklar. Artan yoğun ilgi üzerine reytingler bir anda artmış durumda. Diğer kanallarda ki programlardan sıkılan seyirci artık farklı konsepti olan Kısmetse Olur programını izlemeye ve takip etmeye başladı.

Geçtiğimiz bölümde Kısmetse Olur'da yine yer yerinden oynadı. Dün Emre'nin teyzesinin gelmesi ve Ayça'nın annesinin gelmesinin Emre ve Ayça'nın ilişkisinin ciddiyetinin boyutu ve ailelerin ne düşündüğü ile ilgili yorumlar çiftleri derinden etkilerken bugün yine bir çiftin ailesi geldi ve yine ortalık karışacağa benziyor. Melis ve Erdem, Ayça ve Emre'den sonra evde ki ikinci çift ve Melis'in teyzesi ve Erdem'in annesi eve geldi. Çiftin beraberliği değerlendirildi ve duygusal anlar yaşandı.

Kısmetse Olur 24. Bölüm Neler Yaşandı - Kırmızı Odaya Kimler Geçti 
Kanal  D ekranlarının en çok izlenen yarışmasında nele yaşanıyor kimler kırmızı odaya geçiyor sms sonuçları ve kimler eleniyor tüm detayları sizlere haberblog1.blogspot.com olarak sunmaya devam ediyoruz. Kısmetse Olur 24. Bölüm neler yaşandı 6 Kasım Cuma kimler kırmızı odaya geçti işte detaylar; 

Dün yaşananlar evde hala etkisini gösterirken akıllarda bir şüphe oluştu. Erdem ve Melis ilişkisi devam edecek mi yoksa Melis teyzesinin fikri ile Serhan ile tanışmaya başlayacak mı?. Erkekler evinde ve kızlar evinde en çok konuşulan konu bu oldu. Bugün dokunulmazlıklar açıklanacak Sms sonuçları halkın belirlediği erkeklerden ve kızlardan birer kişi dokunulmaz olacak ve 10.000 bin liralık ödülü kazanacak ve hafta sonu elemede ismi yazılmayacak.


Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...


Melis'in Serhan'dan hoşlandığını düşünen Daniela ve Cansel, Melis'in teyzesini kullanarak Erdem'den ayrılıp Serhan ile bir ilişkiye başlamak istediğini düşünüyor. Melis ise bu iddiaları yalanlıyor Serhan ise Erdem benim kardeşim yanlış yapmam dedi. İçeride ki bu karışık durum ne olacak Melis, Serhan üzerinde duracak mı ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Serhan ile ilgilenen Dani bu durum üzerinde oldukça fazla yorum yaparken dünkü açıklamasında Serhan benimle ilgilenmediğini söylemiş Serhan benim için bitmiştir benimle ilgilenmeyen adamla ben hiç ilgilenmem deyip Serhan ile görüşmeyeceğini açıkladı. 

Erkekler evinde Adnan'ın yaptığı komiklikler erkekler evinde kahkahalar uçmasını sağladı. Adnan'ın sempatik tavırları kızlar evine onun için çok talip geleceğini gösteriyor. Adnan'ın çok yemesi ve yine kendi üzerinden espiriler yapması ne kadar içten bir yarışmacı olduğunu gösteriyor gibi. Haftaya kırmızı odaya geçişlerin başlaması ile büyük olaylar çıkacak gibi bu hafta kırmızı oda girişleri yoktu aileler gelişi Kısmetse Olur evinde büyük olaylar yarattı.

Kızlar evinde 10.000 liralık ve dokunulmazlık alan koruma altına alınan yarışmacı açıklandı ve halkın sms oyu ile dokunulmazlık kazanan bayan yarışmacı Ceyda Kırıcı oldu. İki ile dokunulmazlığı kaybeden diğer yarışmacı ise Ayça oldu.
Erkekler evinde 10.000 liralık ve dokunulmazlık ödülünü kazanan yarışmacı ise halk oyu ise Emre Ubeyli oldu. Hem dokunulmazlık hem 10.000 liralık ödülü kazanan Emre ve Ceyda öğlenden sonra sürpriz yemekle ödüllendirildi. Ceyda sürpriz ödül için Adnan'ı Emre ise Ayça ile seçti.

Ödülü kazanan yarışmacılar ödüle giderken geride kalan yarışmacılar kızlar evinde görüşmeye devam etti. Ödülü kazanan yarışmacıların ödülü ise buz pistinde doyasıya eğlenmek oldu.




kısmetse olur,neler oldu,kırmızı odaya kimler geçti,6 kasım cuma,kısmetse olur yaşananlar,kısmetse olur kırmızı odaya kimler gitti,6 kasım kısmetse olur neler yaşandı,cuma günü kırmızı odaya kimler geçti,kısmetse olur cuma günü kırmızı odaya geçenler,kısmetse olur 24.bölüm
- Reklamlar -
Kısmetse Olur Kırmızı Odaya Kimler Geçti, Neler Oldu 6 Kasım Reviewed by Sözlerine Bak on 09:41 Rating: 5

1 yorum:

  1. kırmızı odaya bu gün kim gececek acaba ya ok heyecanlı
    sook seviyorum bu yarışmayı.. serhan birinci osun

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by Haber Blogu © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.